Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
12. augusta 2020, 10:43
Čas čítania 0:45
Čoje Matej Ohrablo

Zakladateľ Vegánskych hodov Martin Smrek: Vegánske podniky držia pri živote najmä nevegáni

PODCASTY PODGAST VEGÁNSTVO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Témou nového Podgastu je vegánstvo a najmä jeho etické a ekologické aspekty. Dozviete sa nielen dôvody, prečo sa stať vegánom, ale aj tipy na to, ako zostať mäsožravcom a zároveň sa nevykašľať úplne na planétu.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Prečo sa mäsožrúti nemusia báť, že ich vegánstvo pripraví o ich životný štýl
  • Ako sa rozlišuje, ktorého živočícha by vegán už nemal jesť a ktorého ešte môže
  • Prečo neobstojí argument, že pitím mlieka a jedením vajec žiadne zviera predsa netrpí

Martin Smrek je vegánsky aktivista, zakladateľ občianskeho združenia Vegánske hody, ktoré v Bratislave pravidelne organizuje streetfoodový festival propagujúci etické, ekologické a udržateľné stratovanie. V súčasnosti vedie združenie Humánny pokrok, ktoré podporuje rozvoj ľudskosti a udržateľnosti v spoločnosti a bojuje za ukončenie klietkového chovu sliepok a kožušinového chovu.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia