Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2020, 13:43
Čas čítania 0:54
Jakub Paulík

Mikuláš Černák sa priznal k 14 vraždám. Jeho bývalú pravú ruku Miloša Kaštana odsúdili na 20 rokov

NEWS PO STOPÁCH SLOVENSKEJ MAFIE
Uložiť Uložené

Súd rozhodol o dohode o vine a treste dvojice mafiánov.

Okresný súd v Banskej Bystrici dnes schválil dohodu o vine a treste, podľa ktorej sa niekdajší boss slovenského podsvetia Mikuláš Černák priznal k 16 skutkom – z toho k 14 vraždám. Dohodu uzatvoril mafián Mikuláš Černák s prokurátorom ešte koncom minulého roka. Keďže si už Černák odpykáva doživotný trest, súd od uloženia ďalšieho trestu upustil.

Odporúčané
Černák ho dobodal do chrbta a ďalší mafián mu odrezal hlavu. Profil bossa bossov, ako sa stal šofér šéfom slovenského podsvetia Černák ho dobodal do chrbta a ďalší mafián mu odrezal hlavu. Profil bossa bossov, ako sa stal šofér šéfom slovenského podsvetia 17. decembra 2019, 11:44

V rámci dohody o vine a treste sa k svojmu podielu viny na 6 skutkoch (z toho 5 vrážd) priznal aj Miloš Kaštan, ktorý kedysi patril medzi najbližších spolupracovníkov Mikuláša Černáka. Kaštan je odsúdený na 14,5 roka, no podľa dohody s prokurátorom mu súd udelil nový trest – 20 rokov a 1 mesiac odňatia slobody nepodmienečne. Dnešné súdne pojednávanie prebiehalo cez telemost.

Domov
Zdieľať
Diskusia