Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2020, 22:40
Čas čítania 1:08
Dominik Vetrák

Cyberpunk 2077 predstavuje futuristické zbrane a odhaľuje 3 typy postavy, s ktorými budeš môcť začať svoju hru

TECH CYBERPUNK 2077
Uložiť Uložené

Pozri si najnovšie zábery z Cyberpunk 2077.

O tom, že bude Cyberpunk 2077 FPS (First Person Shooter), vieme už viac ako dva roky. Mnohí sa s tým nezmierili do dnešného dňa, no aj títo hráči musia uznať, že hra vyzerá stále lepšie a lepšie. Inak tomu nebolo ani počas dnešného eventu Cyberpunk 2077 Night City WIRE Episode 2.

Odporúčané
Toto je PlayStation 5, najrýchlejšia konzola novej generácie. Kedy vyjde, aké hry si na nej zahráme a koľko bude asi stáť? Toto je PlayStation 5, najrýchlejšia konzola novej generácie. Kedy vyjde, aké hry si na nej zahráme a koľko bude asi stáť? 10. augusta 2020, 12:03

V druhej časti série, ktorá hru predstavuje bližšie, nám tvorcovia zo štúdia CD Projekt Red ukázali zbrane, na ktoré sa v hre môžeme tešiť. Okrem toho sme sa dočkali aj predstavenia všetkých troch tried, v ktorých budeme môcť svoju hru začať. Máme tu Nomada, ktorý žije v Badlands, a teda v okolí Night City. Ide o kruté a nehostinné prostredie, z ktorého chce hlavná postava V uniknúť a dostať sa do mesta.

V druhej možnosti sa z V môže stať Street Kid, a teda dlhodobý obyvateľ Night City, ktorý pozná mesto, jeho gangy a vyzná sa v obchodoch. Do tretice môže V začať ako korporátny zamestnanec s množstvom výhod v meste. Je len na tebe, akú cestu si zvolíš. Pamätaj však, že tvoje rozhodnutie ovplyvní aj hrateľnosť a rôzne možnosti odpovedí v dialógoch.

Veľkým plusom budú rozhodne aj zbrane. V hre ich bude hneď niekoľko typov. Je len na tebe, či preferuješ klasické brokovnice, pušky, automatické zbrane či hi-tech gadgety. Chceš strieľať za roh, vysielať elektromagnetické signály, prerážať nábojmi hrubý betón alebo rozsekáš nepriateľov na kusy? V Cyberpunk 2077 budeš mať na výber a je isté, že tvorcovia si ešte nechajú nejaké prekvapenie v rukáve. 

Celú epizódu aj soundtrack si môžeš pozrieť tu. Hra vychádza už 17. novembra pre PC, Xbox One a PS4. Na konzolách Xbox Series X a PS5 bude dostupná od prvého dňa ich vydania, no a v roku 2021 dostanú next-gen konzoly aj patch zadarmo. Ten hru ešte graficky posunie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia