Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Borec.
12. augusta 2020, 16:31
Čas čítania 0:58
Sponzorovaný obsah

Attilovi Véghovi sa vysmial za jeho bravčové uši. Ten si ho našiel a ukázal mu, aký je borec

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ikona slovenské bojového umenia posiela mladej generácii silný odkaz.

Attila Végh, najlepší zápasník na Slovensku, ktorý svoj titul bez váhania potvrdil aj v nedávnom zápase s českým šampiónom Karlosom Vémolom posiela (nielen svojim fanúšikom) naozaj silný odkaz.

Attila sa stal tvárou kampane pre Borovičku Borec a taktiež tvárou limitovanej edície fľaše. Počas uplynulých dní si mohol v súvislosti s touto kampaňou vidieť aj tento spot. Celý príbeh sa začal písať ešte na natáčaní spomínané spotu.

Spor, ktorý vznikol medzi Attilom a hlavným predstaviteľom (hercom) v spote vygradoval potom, čo Attila nazdieľal spot na svojom Instagramovom účte a pokračoval aj ďalej.

Herec z reklamy
Herec z reklamy Zdroj: Borec

Attilu tento týpek už v spote nazval "ty, s tými bravčovými ušami" a ako spomínal aj neskôr v Instastorkách, už na nahrávaní nebol príjemný. Attilovi fanúšikovia reagovali pomerne agresívne a chceli, aby sa s ním Attila stretol a ukázal mu aj ručne stručne, že takto sa chovať nemôže.

Attila Végh sa dostal do sporu s hercom z reklamy. Celé to dopadlo úplne inak ako by si čakal.
Attila Végh sa dostal do sporu s hercom z reklamy. Celé to dopadlo úplne inak ako by si čakal. Zdroj: Attilova Instastory

Attila v storkách zvažoval čo ďalej, ale sám v jednej zo storiek priznal, že jeho fanúšikovia majú pravdu.

Následne nahral Instastory, v ktorej svojich fanúšikov požiadal, či nevedia zistiť, kde sa nachádza, lebo castingovka mu podľa jeho slov, kontakt dať nechcela. Nakoniec s pomocou fanúšikov Attila zistil, že týpek sa nachádza v Krčme na Zelenej v Bratislave a vybral sa za ním celú situáciu vyriešiť. Pozri sa nižšie, ako to celé dopadlo.

Attila Végh tak napriek svojej nespornej sile a talentu posiela svojim fanúšikom aj celej generácii jasný odkaz: násilie nič nerieši a poriadna búchaná vyzerá úplne inak, ako by sme čakali. My s Attilom jednoznačne súhlasíme, nechceme predsa násilie v baroch ani nikde inde.  

Domov
Zdieľať
Diskusia