Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2020, 19:18
Čas čítania 1:22
Matej Krajčovič

Microsoft ukáže aj výrazne lacnejší Xbox Series S. Aj ten by mohol byť výkonnejší než PlayStation 5

TECH XBOX SERIES X/S
Uložiť Uložené

Ak si k tomu prirátame dokonalú stratégiu okolo GamePassu a všetkých doplnkových služieb, Sony môže mať veľký problém.

Hráčska jeseň bude v znamení príchodu úplne novej generácie Xboxu Series X a PlayStationu 5. Ich cena však bude rozhodne vyššia, než sme boli zvyknutí. Špekuluje sa o tom, že obe konzoly len s ťažkosťami podlezú hranicu 500 eur. 

Našťastie by tu mala byť aj dostupnejšia alternatíva, minimálne na strane Microsoftu. Ten totiž takmer určite vydá aj okresanú verziu pod názvom Xbox Series S, čím by len nadviazal na dnes zaužívané názvoslovie svojich produktov. Veď verziu Xbox One S bez DVD mechaniky môžeš mať aj za 149 eur. 

Odporúčané
Xbox Series X bude najsilnejšia konzola na trhu. Kedy vyjde, koľko bude stáť a vďaka čomu sa stane Netflixom videohier? Xbox Series X bude najsilnejšia konzola na trhu. Kedy vyjde, koľko bude stáť a vďaka čomu sa stane Netflixom videohier? 28. júla 2020, 13:56

Venturebeat navyše špekuluje, že toho, o čo pri lacnejšej konzole prídeš, by nemuselo byť vôbec veľa. 

Xbox Series S bude určite podporovať všetky next-gen hry, ktoré ešte len prídu na trh, a editori magazínu predpokladajú, že ich dokonca zvládne spustiť vo veľmi podobných grafických nastaveniach. 

Domov
Zdieľať
Diskusia