Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2020, 12:42
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Refresher Playlist: Prichádzajú najteplejšie dni leta, uži si ich s top slovenskými rapovými skladbami všetkých čias

Refresher Playlist: Prichádzajú najteplejšie dni leta, uži si ich s top slovenskými rapovými skladbami všetkých čias
HUDBA
Uložiť Uložené

Pripravili sme 4-hodinový Spotify playlist zostavený z tých najlepších domácich hitov, ktoré môžeš počúvať s partiou na grilovačke alebo pri bazéne.

Predpovede počasia hlásia, že sa počas najbližšieho týždňa poriadne zapotíme, a tak je ideálny čas efektívne využiť prázdniny, prípadne si zobrať voľno v práci a naplánovať si aktivity s kamošmi pri bazéne či grile. Prípadne oboje naraz.

Pri tejto príležitosti sme pripravili viac ako 4-hodinový Spotify playlist, ktorý ťa bude sprevádzať horúcim letným dňom, keď teploty presiahnu 30 stupňov Celzia, ale aj príjemnými večermi. 

Playlist je prierezom tvorby mnohých slovenských raperov (a občas českých hostí). V našom letnom výbere nájdeš aj 15 rokov staré letné bangre. Čo je však najdôležitejšie, ani jedna z tých skladieb s najväčšou pravdepodobnosťou nevznikala preto, aby bola letným hitom. Práve tento trend si obľúbili interpreti až v súčasnosti, kedy je cieľom dostať skladbu do áčkovej rotácie v rádiu. 

Odporúčané
Ako tvoria hudbu Astralkid22, Konex, Franto a ďalší? Pýtali sme sa tých najlepších slovenských raperov a producentov Ako tvoria hudbu Astralkid22, Konex, Franto a ďalší? Pýtali sme sa tých najlepších slovenských raperov a producentov 10. júla 2020, 12:20

Samozrejme, všetci by sme v playliste chceli aj bangre ako Sranda musí byť od H16 alebo White tee je nutnosť (vieš), kde hosťuje aj Delik, žiaľ, obzvlášť mixtejpové veci sa na streamovacích službách nevyskytujú, pretože beaty najčastejšie neboli autorskou prácou producentov. 

Playlist si môžeš v Spotify ľubovoľne upravovať. Netvrdíme, že sa ti každá jedna skladba musí nasilu páčiť. Zástupcov pomyselnej vlny je v ňom neporovnateľne menej, zároveň sme nešli len do zvučných refrénov, ale aj do pohodových vecí s nesmrteľnými textami pre pamätníkov.  

Domov
Zdieľať
Diskusia