Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti RYBA Košice.
23. augusta 2020, 11:04
Čas čítania 2:42
Sponzorovaný obsah

Treskoslovenská Treska prichádza s vtipnou a farebnou kolekciou tričiek. Potešia všetkých milovníkov tejto dobroty

MÓDA RETRO TRESKA
Uložiť Uložené

Kolekciu tričiek tvorí 7 motívov, ktoré sú dostupné v štandardných veľkostiach, niektoré aj v pánskej a dámskej verzii.

Treska v majonéze a rožok v žltom prútenom košíku. To nie je len „retro food“, to je jednoducho milovaná nostalgia. Je s nami ešte z čias minulého storočia, ale rovnako ako nenahraditeľné horalky aj treska má v našich chladničkách (a u niektorých aj v srdciach) stále pevné miesto! 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Treska (@treska_ryba_kosice),

Treska v majonéze je navyše akýmsi neoficiálnym tradičným slovenským jedlom, ktoré všetci poznáme a zaujímavé je, že inde vo svete ju nenájdeš. Zatiaľ čo niektorí z nás po nej siahajú predovšetkým po náročnej noci, v mnohých firmách je oficiálnym „pohostinným“ narodeninovým jedlom, ktoré sa spolu s vlašákom radí do kategórie - toto jednoducho nikto neodmietne. 

Slovenská klasika, ktorú oceňuje verejnosť aj odborníci

Lahodnú chuť Treskoslovenskej Tresky od RYBY Košice ocenili tento rok nielen spotrebitelia, ale aj odborníci. Vďaka kvalitnému chudému bielemu mäsku výlučne z treskovitých rýb (bielej masívnej svalovine) sa Treskoslovenská Treska spolu s Treskou Exklusiv od RYBY Košice stali víťazmi Test magazínu, v ktorom odborníci testovali celkovo 10 rybacích pochúťok. Jedinečná chuť a štruktúra košickej dobroty očarila aj zákazníkov, vďaka čomu bodovala Treskoslovenská Treska aj vo Voľbe spotrebiteľov, kde sa stala víťazom kategórie Lahôdky.

Treske jednoducho tento rok „ide karta" a preto sa rozhodla potešiť všetkých, ktorí ju majú radi a prichádza s kolekciou treskotričiek pre svojich fanúšikov. Spomínaná kolekcia je dostupná za super cenu a navyše pobaví. Na výber je hneď niekoľko motívov. Každý z nich zahŕňa maskota Treskoslovenskej tresky - rybku a vtipný nápaditý textík.

Made in TRESKO-SLOVENSKO

Prvé treskotričko z kolekcie je super darčekom pre všetkých, ktorí majú radi nielen tresku, ale aj retro. Old school vzhľad ocení každý, kto nechce nič príliš farebné. Z kolekcie patrí k tým konzervatívnejším a myslíme si, že ho ocení aj tvoj otec, nielen kamoš hipster. Tematicky je venované 70. výročiu RYBY Košice a je dostupné aj v dámskej verzii.

Tričko Made in Treskoslovensko
Tričko Made in Treskoslovensko Zdroj: RYBA Košice

Tričko Made in Treskoslovensko
Tričko Made in Treskoslovensko Zdroj: RYBA Košice

Som hrdý TRESKOSLOVÁK / Som hrdá TRESKOSLOVENKA

Ostatné treskotričká z kolekcie (pánske aj dámske) sú farebné, veselé a tak trošku „crazy“, veď uznaj sám. Pre všetkých hrdých Tresko milovníkov a hlavne Tresko Slovákov je ako stvorené tričko s nápisom: Som hrdý TRESKOSLOVÁK, ktoré v jednej vete vyjadrí to najdôležitejšie: lásku k treske a lásku k Slovensku zároveň. Navyše nájdeš ho aj v dámskom prevedení. To ale nie je všetko, ako Treskoslovák získaš hneď more výhod a zliav, pretože kúpou tohto trička získavaš cenné Treskoiny.

Tričko Som hrdý Treskoslovák
Tričko Som hrdý Treskoslovák Zdroj: RYBA Košice

Tričko Som hrdý Treskoslovák
Tričko Som hrdý Treskoslovák Zdroj: RYBA Košice
 

Tričko Som hrdá Treskoslovenka
Tričko Som hrdá Treskoslovenka Zdroj: RYBA Košice

Slnko, seno a pár tresiek

Ďalšie treskotričko z „rybacej" kolekcie, ktoré si môžeš kúpiť na e-shope Treskoslovenska je náražkou na legendárny film československej produkcie od režiséra Zdenka Trošku. Na tričku tak môžeš nosiť poupravený filmový nápis: SLNKO, SENO A PÁR TRESIEK. Toto tričko je dostupné rovnako ako všetky aj v dámskej verzii

Tričko Slnko, seno a pár tresiek
Tričko Slnko, seno a pár tresiek Zdroj: RYBA Košice

Tričko Slnko, seno a pár tresiek
Tričko Slnko, seno a pár tresiek Zdroj: RYBA KOŠICE

S treskou mně baví svět

Pri známych československých filmoch ešte na chvíľku zostaneme. Veď kto nemiluje rodinnú komédiu s každoročnou pánskou jazdou troch otcov, ktorá sa „zvrhne“ na materskú škôlku v zimnej prírode? Áno, hádaš správne, ďalším námetom na treskotričko bol názov filmu S tebou ma baví svet, ale v upravenej verzii. Je dostupné pre chalanov aj baby

Tričko S treskou mě baví svět
Tričko S treskou mě baví svět Zdroj: RYBA Košice

Tričko S treskou mě baví svět
Tričko S treskou mě baví svět Zdroj: RYBA Košice

Treskonauti všetkých krajín, spojte sa!

Z kategórie treskotričiek inšpirovaných zaužívanými slovnými spojeniami, ktoré sú vtipne pozmenené, je aj nasledujúce. Farebný dizajn, ilustrovaná rybka ako astronaut a vtipný nápis tvoria super tričko pre všetkých, ktorí majú radi humor, tresku a trošku „crazy“ dizajn. Je dostupné v pánskej aj dámskej verzii.

Tričko Treskonauti všetkých krajín, spojte sa!
Tričko Treskonauti všetkých krajín, spojte sa! Zdroj: RYBA Košice

Tričko Treskonauti všetkých krajín, spojte sa!
Tričko Treskonauti všetkých krajín, spojte sa! Zdroj: RYBA Košice

Každá láska začína veľkým treskom

Treskoslovenská Treska myslela pri navrhovaní dizajnov svojich treskotričiek aj na zaľúbencov.  Pre nich prichádza s rozkošným, do ružova ladeným tričkom s  nápisom: Každá láska začína veľkým treskom. Toto „cute“ tričko poteší vďaka svojej farebnosti hlavne nežnejšie polovičky.

Každá láska začína veľkým treskom
Každá láska začína veľkým treskom Zdroj: RYBA Košice

Každá láska začína veľkým treskom
Každá láska začína veľkým treskom Zdroj: RYBA Košice

Originál je len jeden

Posledné z kolekcie tričiek vyjadruje jednoznačné posolstvo - originál je len jeden. Aj keď sa v prípade tohto treskotrička hovorí o treske, môžeš ho nosiť naozaj hrdo, lebo originál je nielen Treskoslovenská Treska, ale aj ty! Aj toto triko je na e-shope v pánskej aj dámskej verzii.

Tričko Originál je len jeden
Tričko Originál je len jeden Zdroj: RYBA Košice

Tričko Originál je len jeden
Tričko Originál je len jeden Zdroj: RYBA KOŠICE
 

Ak hľadáš darček pre niekoho, kto tresku jednoducho miluje, treskotričká z TRESKOSLOVENSKA sú tým pravým darčekom. Sú dostupné vo veľkostiach od S po XL a nájdeš ich priamo na stránke TRESKOSLOVENSKA.

A to nie je všetko. Ak sa rozhodneš si kúpiť niektoré z treskotričiek určite tak urob teraz, lebo od piatku 21. augusta do piatku 28. augusta máš s kódom  REFRESHER20 zľavu 20% na všetky treskotričká z e-shopu.

Domov
Zdieľať
Diskusia