Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2020, 22:23
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Niečo tu nehrá. Psycho thriller od Netflixu ťa ohúri trailerom s nečakanými zvratmi, nekonečne trasúcim sa psom a mrazivou hudbou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

I'm Thinking of Ending Things sa na Netflix dostane už 4. septembra.

Charlie Kaufman sa síce zapísal do povedomia divákov najmä svojimi geniálnymi scenármi (Večný svit nepoškvrnenej mysle, Adaptácia), ale zaujal aj ako režisér (Synecdoche, New York či animovaná Anomalisa). Jeho novým projektom sa stala adaptácia románu Iaina Reida s názvom I'm Thinking of Ending Things. Kaufman napísal scenár a chytil sa aj réžie.

Dnes sme videli prvý trailer a musíme uznať, že nás zaskočil. Film bude zrejme mindfuckom, ktorý sa pohrá s našimi hlavami a predostrie príbeh plný mysteriózna, dejových zvratov a nečakaných odhalení. A to predsa miluje každý divák.


Príbeh sa točí okolo zamilovaného páru. Ten tvorí neznáma žena (Jessie Buckley) a jej priateľ Jake (Jesse Plemons). Spoločne sa vydajú na vidiek za jeho rodičmi (Toni Collette a David Thewlis) do domu, kde vyrastal. Žena čoskoro zisťuje, že jeho rodičia nie sú úplne normálni a rýchlo si uvedomí, že niečo nehrá ani s ostatnými ľuďmi na okolí. Viac ti napovie trailer.

Odporúčané
Recenzia: Ghost of Tsushima je najkrajšou hrou tejto generácie. Ako samuraj sa nebudeš vedieť odlepiť od ostrova plného Mongolov Recenzia: Ghost of Tsushima je najkrajšou hrou tejto generácie. Ako samuraj sa nebudeš vedieť odlepiť od ostrova plného Mongolov 14. júla 2020, 16:08

Pre Kaufmana ide o prvú réžiu po 10 rokoch a trailer nasvedčuje tomu, že sa vracia v plnej sile. Nekontrolovateľná triaška psa sprevádzajúca celý trailer je geniálnym ťahom a všetky prezentované zábery dodávajú na psycho atmosfére. Snímka I'm Thinking of Ending Things dorazí na Netflix už 4. septembra. 

Nekonečná triaška psa, mrazivá hudba a divní ľudia. Sleduj strhujúci trailer pre psycho mindfuck od Netflixu
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia