Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2020, 11:03
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

John Wick 5 je skutočnosťou! Keanu Reeves natočí štvrtý a piaty diel hneď po novom Matrixe

FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 4
Uložiť Uložené

Štvorka dorazí do kín v roku 2022.

Deadline informuje, že CEO štúdia Lionsgate oficiálne oznámil Johna Wicka 5. Nebyť koronavírusu, štvorku by sme videli v kinách už budúci rok a následne by prišlo aj potvrdenie ďalšieho dielu. Lenže štúdiá si už nemôžu dovoliť čakať a filmy tak budú oznamovať vopred. Piaty diel sa musí natočiť čo najskôr, a tak to v Lionsgate spravia hneď po natočení štvorky. 

Odporúčané
Recenzia: Je 2. séria The Umbrella Academy sklamaním alebo jedným z najlepších seriálov od Netflixu? Recenzia: Je 2. séria The Umbrella Academy sklamaním alebo jedným z najlepších seriálov od Netflixu? 6. augusta 2020, 17:44

Samotné natáčanie sa začne niekedy začiatkom budúceho roka. Keanu Reeves momentálne pracuje na Matrixe 4, kde sa kamery pohybujú niekde v Nemecku. Réžie oboch pokračovaní sa ujme Chad Stahelski, ktorý sa postaral aj o prvé tri časti. Okrem toho nás čaká aj seriálový spin-off Continental (podľa hotela, kde sa zabijaci vo svete Johna Wicka schádzajú). 

John Wick 4 dorazí do kín 27. mája 2022. Vzhľadom na spojené natáčanie môžeme odhadovať, že piaty diel dorazí do kín niekedy v roku 2023. Vôbec by sme sa nečudovali, keby šlo o záverečnú časť. Ešte predtým sa však možno pozrieme pod vodu. Režisér mal plány pre istú podvodnú scénu, no ďalšie detaily nepoznáme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia