Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2020, 9:34
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Slovensko eviduje 2 nové obete koronavírusu, 43 ďalších Slovákov sa nakazilo

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Opäť vysoký dvojciferný počet ďalších Slovákov s Covid-19.

Na Slovensku sme otestovali 2 473 vzoriek, z ktorých sa 43 ukázalo ako pozitívnych. Za stredu sa podľa Národného centra zdravotníckych informácií z ochorenia Covid-19 vyliečilo 22 pacientov, 12 ďalších ľudí museli hospitalizovať.

Slovensko do štatistík zarátalo aj 2 nové obete koronavírusu. Už včera informovali úrady o jednej obeti, druhá pravdepodobne pribudla večer.

Odporúčané
4 nové lokálne ohniská a najviac prípadov od konca apríla: Niektorí ľudia strácajú z Covidu-19 strach, tvrdí Robert Mistrík 4 nové lokálne ohniská a najviac prípadov od konca apríla: Niektorí ľudia strácajú z Covidu-19 strach, tvrdí Robert Mistrík 6. augusta 2020, 16:23

Vo štvrtok 6. augusta popoludní potvrdilo úmrtie ministerstvo zdravotníctva v správe na svojom webe, kde uvádza, že zosnulým je 71-ročný muž, ktorý bol hospitalizovaný na Infekčnom oddelení vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne. Išlo o 30. obeť v poradí.

31. obeť koronavírusu je 78-ročná pacientka s pľúcnou formou COVID-19, ktorá ležala vo Fakultnej nemocnici v Prešove.

Slovensko eviduje 2 nové obete koronavírusu, 43 ďalších Slovákov sa nakazilo
Zdroj: NCZI

V súčasnosti na Slovensku registrujeme viac ako 600 aktívnych prípadov nákazy. Za celé obdobie pandémie sme v našej krajine otestovali celkovo 274 795 laboratórnych vzoriek, z ktorých sa doteraz 2 523 ukázalo ako pozitívnych.

CORONAVIRUS CHART
Domov
Zdieľať
Diskusia