Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2020, 18:27
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Sleduj fotky, ako Justin Bieber s manželkou Hailey absolvovali krst. Jedna z najlepších vecí, aké som zažil, hovorí spevák

OSOBNOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Justin už v minulosti avizoval, že to bola práve viera, ktorá ho zachránila vo veľmi zlom psychickom stave.

Justin Bieber bol ešte pred viac ako rokom v zlom duševnom stave a prostredníctvom sociálnych sietí dával signály, že sa možno k hudbe už nikdy nevráti. Dnes má za sebou ďalší sólový album a všetko nasvedčuje tomu, že je aj vo výbornej forme.

Sám už pred časom otvorene povedal, že mu najviac pomohla viera v Boha a prítomnosť manželky Hailey. Svoju vieru teraz dvojica spečatila aj krstom, ktorý zároveň zdokumentovali na Instagrame. 

Populárny spevák napísal, že to bol jeden z najlepších zážitkov v jeho živote, my máme možnosť vidieť, ako celý proces v rieke na neznámom mieste prebiehal. Prítomní boli podľa Justina aj ďalší priatelia a členovia rodiny. Bieberovcov krstil kňaz Judah Smith, ktorý má na Instagrame 700-tisíc followerov. Po krste si šiel známy hudobník zahrať golf a previezol sa na lodi. 

Odporúčané
Upadol do temnoty, zrušil štvrťmiliardové turné a bojoval aj s tým, že je človekom. Justina Biebera zachránili Hailey a Ariana Upadol do temnoty, zrušil štvrťmiliardové turné a bojoval aj s tým, že je človekom. Justina Biebera zachránili Hailey a Ariana 1. februára 2020, 13:58

Justin Bieber pred časom prezradil, že ho trápi, že s modelkou spal ešte predtým, ako sa vzali.   Ešte predtým, ako skonštatoval, že by rád počkal so sexom až po svadbe, upozornil, že jeho slová sa môžu zdať ako šialené. Dodal, že pohlavný styk môže byť pre niekoho znepokojujúci.

Na jeho slová reagovala aj Hailey, ktorá síce nezdieľa rovnaký názor, zároveň však dodala, že súhlasí, že fyzický kontakt môže niekedy vyvolať znepokojenie.  

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domov
Zdieľať
Diskusia