Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2020, 20:08
Čas čítania 0:33
Matej Krajčovič

Policajt v civile zrazil 12-ročného chlapca na kolobežke. Z Michaloviec ho previezol vrtuľník

NEWS
Uložiť Uložené

Dieťa má vážne zranenia viacerých častí tela. Nehoda sa stala na priechode pre chodcov.

12-ročný chlapec je potom, ako ho vo štvrtok na priechode pre chodcov zrazil policajt v civile, vo vážnom stave v nemocnici, informujú TV Noviny

Chlapec bol súčasťou skupiny troch detí. Jedno dievča prešlo bezpečne, no dvojica chlapcov bola na kolobežkách. Policajtovi v civile zrejme vybehli spoza auta stojaceho v druhom pruhu, ktoré k nim bolo bližšie. 

Odporúčané
Z dovolenky si koronavírus nenosíme. V Chorvátsku sa nakazilo len 6 ľudí, v Grécku nikto Z dovolenky si koronavírus nenosíme. V Chorvátsku sa nakazilo len 6 ľudí, v Grécku nikto 6. augusta 2020, 17:49


Policajt však nezastavil a chlapca na kolobežke náraz jeho vozidla dhodil o niekoľko metrov ďalej. Záchranári chlapca následne vrtuľníkom transportovali do Detskej fakultnej nemocnice v Košiciach.

Vodič TV Novinám povedal, že auto vedľa zastavilo náhle, dieťaťu sa tak už nedokázal vyhnúť. Polícia v jeho dychu alkohol nezistila, no keďže ide o policajta (hoci mimo služby), prípad bude riešiť aj inšpekcia Ministerstva vnútra. 

Osoby na kolobežke bez elektrického motora sú podľa zákona považované za chodcov, chlapec teda na rozdiel od prípadu, kedy by sedel na bicykli, prechod používať mohol. 

Domov
Zdieľať
Diskusia