Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2020, 6:42
Čas čítania 0:41
Adam Novosad

Do vily youtubera Jakea Paula vtrhla armáda príslušníkov FBI

NEWS JAKE PAUL YOUTUBE
Uložiť Uložené

Nikto sa nečuduje, že do vily vbehli agenti FBI, pretože Jake Paul je známy svojimi kontroverznými krokmi.

Jake Paul sa pravidelne stáva stredobodom pozornosti, keď vykoná hlúposť, zaznamená si ju na kameru a potom ju rovno nahrá na YouTube. V uplynulých mesiacoch sa dokonca priplietol k protestom proti policajnej brutalite a rozhodol sa, že najlepším nápadom bude vlámať sa spolu s protestujúcimi do obchodného centra a natočiť rabovanie, píše TMZ.

Tento prečin súvisel s policajnou akciou, ktorá sa v stredu ráno odohrala v jeho vile v kalifornskom meste Calabasas a Jake Paul musí mať na krku poriadny problém.

Do vily ráno vtrhla malá armáda agentov FBI, ktorí mali súdne povolenie na prehliadku domu a viacerí z nich prišli nielenže po zuby ozbrojení, ale aj oblečení v taktickej výstroji.

Z videa natočeného pred vilou je možné odhadovať, že na prehliadke sa zúčastnilo okolo 20 ozbrojených agentov, ale zatiaľ stále nie je jasné, prečo sa vlastne uskutočnila a čo FBI u youtubera hľadala. Ako sa neskôr ukázalo, policajti z domu zabavili niekoľko zbraní.

Odporúčané
Youtubera Jakea Paula obvinili pre účasť na rabovaní nákupného centra. Vraj chcel vandalizmus iba zdokumentovať Youtubera Jakea Paula obvinili pre účasť na rabovaní nákupného centra. Vraj chcel vandalizmus iba zdokumentovať 5. júna 2020, 12:41

Nevedno ani to, či sa Jake Paul v čase policajnej akcie nachádzal v dome. Akcia však rozhodne na ulici vyvolala záujem susedov, ktorí sa v minulosti viackrát na známu tvár sťažovali.

Domov
Zdieľať
Diskusia