Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
5. augusta 2020, 21:17
Čas čítania 0:57
Čoje Matej Ohrablo

Pivní skaut: V Belgicku som vyskúšal pivo, ktoré sa hrdí chuťou pripomínajúcou mačací moč

PODCASTY PIVO PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Máme tu epizódu Podgastu, ktorú si môžete užiť viac než len ušami. Vzácny hosť Pivní skaut z Českej Republiky v nej nielen porozprával celú haldu informácií o najobľúbenejšom nápoji ľudstva, ale spolu s moderátorom Čojem čo to aj ochutnali.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Akou náhodou pivo pravdepodobne vzniklo
  • V čom spočíva rozdiel medzi ležiakom, aleom a ďalšími pivnými štýlmi
  • O trapistických pivovaroch, v ktorých varia pivo mnísi bez vytvárania zisku

Ak chcete poňať počúvanie Podgastu o pive interaktívne, zožeňte si nejaký dobré remeselné pivá typu pilsner, IPA, sour (berliner weisse) a stout. Priamo pri počúvaní si ich budete môcť otvoriť a degustovať spolu s dvojicou v štúdiu, ktorá vám ku každej chuti porozpráva zaujímavé veci.

Vít Schmarc pod menom Pivní skaut moderuje seriál o remeselných pivách a pivovaroch Českej republiky pre internetovú televíziu E15. Okrem toho si pivo sám aj varí, či už v mikromiere sám doma alebo s ďalšími podobnými nadšencami v poloprofesionálnych podmienkach. Vítek je zároveň veľký znalec kinematografie, o ktorej má program v českom verejnoprávnom rádiu Wave, a metalu, o ktorom píše pre najväčší československý portál Metalopolis.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia