Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2020, 11:08
Čas čítania 1:01
Viktor Kniš

Grape prinesie do Piešťan okrem hudby aj street food, nezávislú módu alebo stand-up komedy

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Programu je veľa, festival Grape nás pozýva oddýchnuť si a uvoľniť sa do Parku duševného zdravia.

V piešťanskom mestskom parku sa v dňoch 6. - 8. augusta uskutoční malá verzia festivalu Grape pod názvom Park duševného zdravia. Okrem hudby sa môžu návštevníci a okoloidúci obyvatelia Piešťan tešiť aj na nehudobný program, na ktorý nebude potrebné kupovať si vstupenku.

Odporúčané
Príď sa zabaviť vo veľkom na malý Grape, sleduj vtipné promo video, ktorým si organizátori uťahujú z veľkosti festivalu Príď sa zabaviť vo veľkom na malý Grape, sleduj vtipné promo video, ktorým si organizátori uťahujú z veľkosti festivalu 4. augusta 2020, 13:32

V hudobnom pavilóne v piatok a v sobotu vystúpia Silné reči Jána Gorduliča, po nich sa odpremieta dokument 10 rokov Grejpu a v sobotu prebehne aj diskusia Nadácie Orange s témou Duševné zdravie. V Kursalone bude letný Urban Market, kde budú stánky s nezávislou módou, dizajnom a umením. Tu si budú ľudia môcť kúpiť originálne výrobky od slovenských predajcov, v priestore budú spríjemňovať nakupovanie aj domáci klavírni umelci hrou na krídlo.

Grape prinesie do Piešťan okrem hudby aj street food, nezávislú módu alebo stand-up komedy
Zdroj: Grape

Pri Dome umenia aj pri Hudobnom pavilóne budú gastro zóny so street food ponukou, takže ak sa niekomu nebude chcieť doma variť, môže prísť ochutnať. Nebude chýbať ani nealko a alko občerstvenie. Pri starom amfiteátri si môžete dať čapovanú tankovú Plzeň do skla a vedľa v Jameson zóne ochutnať miešané drinky.

Pri fontáne vznikne aj malá Birell zóna a ochutnať budete môcť aj Šariš Ipu, prípadne si dať dobrú kávičku z pojazdných vozíkov. Festival Grape bude v parku ešte pripomínať inštalácia hrozna, dielo Viktora Freša „Mega Viki“, alebo nadrozmerná deka, kde si budú môcť ľudia len tak posedieť. Relax si návštevníci budú môcť užiť tiež v 365.chill out zóne, ktorá okrem oddychu ponúkne aj možnosť zahrať si kalčeto.

Tí, ktorým bude hudobný program krátky, sa môžu po koncertoch zastaviť v Kursalone na afterke, kde každý večer vystúpia slovenskí a maďarskí Djs.

Programu je teda veľa, tak vás všetkých festival Grape pozýva oddýchnuť si a uvoľniť sa do Parku duševného zdravia. Vstupenky si môžeš zakúpiť na oficiálnej stránke.

Domov
Zdieľať
Diskusia