Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2020, 13:32
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Príď sa zabaviť vo veľkom na malý Grape, sleduj vtipné promo video, ktorým si organizátori uťahujú z veľkosti festivalu

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Grape festival sa v auguste premiestni z letiska do mestského parku, čaká nás multižánrová nádielka.

Festival Grape sa tento rok premenoval na Park duševného zdravia a bude trvať už 6. – 8. augusta, čiže o jeden deň dlhšie ako „veľký“ Grape. 

„Názov sme poňali tak trošku s odľahčením, ale v podstate to znamená, že chceme ľuďom opäť vrátiť pocit pohody a návratu do bežného života, potom, čo museli niekoľko mesiacov sedieť zavretí doma bez možnosti kultúrneho vyžitia,“ hovorí za organizátorov Ján Trstenský.

Odporúčané
Grape festival sa v auguste premiestni z letiska do mestského parku, čaká nás multižánrová nádielka Grape festival sa v auguste premiestni z letiska do mestského parku, čaká nás multižánrová nádielka 28. júla 2020, 11:17

Keďže festival prichádza už tento víkend, dočkali sme sa aj vtipného promo videa, ktoré vzniklo v spolupráci so Združením ľudí malého vzrastu s veľkým srdcom. Celú kapelu Billy Barman v ňom nahradili práve ľudia malého vzrastu a ide o metaforu, ktorá naznačuje, aký bude tohtoročný Grape. Napriek pandémii si tím organizátorov dal záležať na tom, aby sme sa dočkali poriadnej multižánrovej nádielky, čo sa v konečnom dôsledku aj podarilo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia