Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2020, 7:30
Čas čítania 3:06
Richard Balog

Zabudni na Yeezys. V tvojej rotácii tenisiek by aktuálne nemali chýbať SB Dunk Low od Nike

Zabudni na Yeezys. V tvojej rotácii tenisiek by aktuálne nemali chýbať SB Dunk Low od Nike
Zdroj: Flatspot
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

V rámci ponúk na REFRESHER Markete určite nájdeš tie správne a popritom môžeš obohatiť svoj šatník o ďalšie fresh veci.

Už takmer 2 roky je súčasťou nášho webu aj sekcia Market, ktorá je domovom každého, kto miluje módu a pokúša sa predať alebo naopak kúpiť to najzaujímavejšie nielen zo súčasných kolekcií, ale tiež vzácnejších kúskov z nedávnej minulosti. 

Každý deň pristanú v ponuke desiatky nových kúskov od značiek, ktoré by si pred 10 rokmi hľadal v Európe len márne a v prípade záujmu by si sa nevyhol stretnutiu s nepríjemnými zamestnancami colnej správy.

Dnes je všetko oveľa jednoduchšie a nasledujúce riadky ťa presvedčia o tom, že nájsť fresh oblečenie či obuv môžeš aj na území Slovenskej, respektíve Českej republiky.   

Odporúčané
Patchwork krásky od Vans, kontrastné Air Force 1 alebo Y-3. Vďaka týmto teniskám sa nestratíš v dave Patchwork krásky od Vans, kontrastné Air Force 1 alebo Y-3. Vďaka týmto teniskám sa nestratíš v dave 1. augusta 2020, 16:42

Skedda Loyalty Club Tee / 45 €

Nových módnych, respektíve streetwear značiek vzniká nielen vo svete, ale aj u nás doma neúrekom prakticky každý deň, avšak len veľmi nízke percento z nich dokáže zaujať.

Česká Skedda to zvláda na jednotku s hviezdičkou a dôkazom sú kúsky vypredané v priebehu niekoľkých minút po spustení predaja. Najnovšie dielo chalanov z Prahy s dobermanmi nás baví a veríme, že teba dostane tiež. 

REFRESHER Market
Zdroj: Skedda

Fear of God Essentials Hoodie / 100 €

Pre kvalitnú mikinu sa v šatníku nájde miesto azda vždy a duplom, ak ju navyše neuvidíš na každom druhom človeku. Dielo s rukopisom Jerryho Lorenza, ktorého kariéru do veľkej miery naštartoval Kanye West, je tou pravou voľbou v adekvátnej cene. 

REFRESHER Market
Zdroj: JUICESTORE

Nike Air Force 1 '07 LX Bling / 120 €

Rokmi overená klasika, ktorá by nemala chýbať v žiadnom topánkovníku. V dnešnom výbere bude mať hneď dvojnásobné zastúpenie, pričom na úvod tu máme dámsku záležitosť s doplnkami na jazyku, ktoré ti udrú do očí.  Len ťažko budeš hľadať minimálne rovnako zaujímavé tenisky v cenovej kategórii na úrovni 100 €.

REFRESHER Market
Zdroj: Nike

Nike React Element 87 / cca 130 €

Letné rakety z dielní amerického športového giganta, ktoré pred 2 rokmi pobláznili takmer celý svet. Ihneď po vydaní ich chcel azda každý, avšak dostať sa k nim nebolo vôbec jednoduché, o čom sme mali možnosť presvedčiť sa na vlastnej koži. Teraz však môžu byť tvoje za veľmi priateľskú sumu vyššie. 

REFRESHER Market
Zdroj: Caliroots

Tommy Jeans x AAPE by A Bathing Ape® Logo T-Shirt / 130 €

Veľmi čerstvá kolaborácia medzi americkou klasikou a podznačkou japonskej streetwear legendy, ktorá útoči na mladých ľudí vyhľadávajúcich cenovo dostupnejšie kúsky. Po ich spoločnom diele bol avšak obrovský dopyt, a tak si v prípade záujmu budeš musieť niekoľko eur priplatiť navyše.

REFRESHER Market
Zdroj: Tommy Jeans

Nike Air Force 1 GORE-TEX® / 150 €

Nie počas celého leta máme vonku teplé, respektíve slnečné počasie a práve vtedy odporúčame vytiahnuť vodeodolné krásky s logom Nike. 

REFRESHER Market
Zdroj: Nike

REPRESENT CLO Spirit of XTC Hoodie / cca 160 €

Britský high-end výrobca miešajúci prvky streetwearu s luxusnou módou si v priebehu rokov dokázal vybudovať veľmi silné zázemie a dnes jeho kúsky nosia aj mnohé rapové hviezdy typu Meek Mill, 21 Savage či Gunna. Pri prezeraní mnohých inzerátov na Markete nás pritom zaujala tmavá mikina s potlačou na hrudi z kolekcie jeseň/zima 2018. 

REFRESHER Market
Zdroj: REPRESENT CLO

Nike SB Blazer Low Kevin & Hell / 220 €

Aktuálne najpopulárnejšia silueta od Nike obohatená o jednoduché zapínanie na suchý zips a obláčikovú „fajku“ je zaručenou trefou do čierneho. 

REFRESHER Market
Zdroj: Highsnobiety
Odporúčané
Louis Vuitton predáva ručne maľovanú bundu z krokodílej kože za cenu 2-izbového bytu v Bratislave   Louis Vuitton predáva ručne maľovanú bundu z krokodílej kože za cenu 2-izbového bytu v Bratislave 2. augusta 2020, 9:15

Palm Angels Bear-Print Cotton T-Shirt / 220 €

O značke Palm Angels sa len pred niekoľkými dňami spoločne porozprávali Šajmo s Hlavom a usúdili, že síce neponúka prevratné nápady, respektíve dizajny, ale taktiež nepatrí do najbližšieho smetného koša.

Diela bývalého umeleckého riaditeľa v štruktúrach Moncler vo veľkom nosí napríklad Rytmus a v prípade, že si fanúšik výrazných nápisov či grafických potlačí a zároveň ti nie je ľúto minúť vyše 200 € za tričko s krátkymi rukávmi, tak neváhaj... 

REFRESHER Market
Zdroj: Selfridges

Air Jordan 1 High OG Smoke Grey / 250 €

Prvé a zároveň aj posledné signature tenisky Michaela Jordana v rámci dnešného článku, ktoré si nás získali najmä svojou jednoduchosťou. Cenovku na úrovni 250 € považujeme za stále veľmi férovú vzhľadom na ostatné vydané prevedenia ikonickej siluety Air Jordan 1. 

REFRESHER Market
Zdroj: Nike

Supreme x Automobili Lamborghini Hooded Work Jacket / 280 €

Značka, ktorá v podstate odštartovala resell trh na území Slovenskej, respektíve Českej republiky a obrovskú popularitu medzi mladšími ročníkmi si udržuje cveng aj v roku 2020. Kolaborácia s talianskou automobilkou bola pomerne vyhľadávanou záležitosťou, od čoho sa odráža cena tohto kúsku 

REFRESHER Market
Zdroj: Supreme

Nike Air Presto „The Ten“ x Off-White™ / cca 330 €

Krásky s rukopisom kreatívneho riaditeľa mužskej sekcie Louis Vuitton, ktoré pre nás predstavujú ideálne tenisky na letné obdobie, pričom jedinou nevýhodou je, že si musíš dávať pozor pri každom kroku. 

REFRESHER Market
Zdroj: Nike

Gucci Laminated Sparkling GG Jersey Shorts / 390 €

Pomerne extravagantná záležitosť, ktorá nie je určená pre každého, ale svoju cieľovú skupinu si nájde. Taliansky módny dom pod vedením Alessandra Micheleho jednoducho vie, čo robí a zvláda to majstrovsky.

REFRESHER Market
Zdroj: Farfetch

Off-White™ ODSY-1000 / cca 450 €

Tenisky, na ktorých sa Virgil Abloh poriadne vybláznil a sú tak škaredé, až sa nám v podstate páčia. Ak nemáš hlboko do vrecka a rád pútaš pozornosť, nemáš nad čím ďalej rozmýšľať... 

REFRESHER Market
Zdroj: Off-White™

Nike SB Dunk Low Grateful Dead / cca 950 €

Posledný a zároveň aj najdrahší kúsok v dnešnom článku, ktorý z pultov predajní zmizol v priebehu niekoľkých sekúnd od spustenia predaja a po stránke dizajnovej zaujímavosti patrí medzi to najlepšie z dielní Nike SB vôbec. 

REFRESHER Market
Zdroj: Nike
Odporúčané
Odvážne a sexi kombinácie, ale taktiež stávka na istotu. Sleduj 10 najlepších outfitov v podaní Sloveniek a Češiek Odvážne a sexi kombinácie, ale taktiež stávka na istotu. Sleduj 10 najlepších outfitov v podaní Sloveniek a Češiek 2. augusta 2020, 16:35
Späť
Zdieľať
Diskusia