Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2020, 12:14
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

6ix9ine je prvýkrát v uliciach New Yorku, užíva si McDonald's a svoju flotilu Lamborghini. Pozri si jeho nový klip

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Mladý raper je od víkendu oficiálne slobodný, zložili mu sledovací náramok a on tak môže napĺňať svoj plán stať sa najznámejším raperom na planéte.

6ix9ine v snahe presvedčiť seba aj ostatných, že sa nemusí báť o život, vyrazil natočiť svoj prvý videoklip po prepustení priamo do Brooklynu, odkiaľ pochádza. Ak by mal niekto záujem na jeho likvidácii, s veľkou pravdepodobnosťou by mu tak 6ix9ine výrazne zjednodušil snaženie, a tak môže pravdepodobne spávať o niečo pokojnejšie.

Pôvodne Tekashiho právnik Lance Lazzaro naznačoval, že budeme musieť pár dní počkať, kým sa dúhový raper vráti na Instagram, nakoniec to trvalo veľmi krátko. 

Tekashi po návrate na sociálnu sieť absolvoval aj živé vysielanie, ktoré sledovali stovky tisíc ľudí. V priamom prenose sa prechádzal New Yorkom, čo mal byť ďalší hmatateľný dôkaz, že sa cíti bezpečne. 

Odporúčané
6ix9ine je oficiálne slobodný, na Instagram sa však nevrátil. Kde sa stratil? 6ix9ine je oficiálne slobodný, na Instagram sa však nevrátil. Kde sa stratil? 2. augusta 2020, 12:29

Prekvapením bola pre fanúšikov aj nová skladba, ktorú výnimočne neavizoval vopred. Novinka Punani síce nemá ani dve minúty, opäť však nesie kontúry hitu, ako sme v prípade tohto mladíka zvyknutí. Ukazuje v nej svoje autá, priateľku, nových kamarátov a užíva si status slobodného človeka. 

Zároveň by sme sa už počas augusta mali dočkať jeho ďalšieho sólového projektu, viac informácií však zatiaľ nezverejnil. V septembri môžu fanúšikovia očakávať avizovaný online koncert prostredníctvom komerčnej streamovacej služby, ktorá údajne zaplatila za jedno vystúpenie astronomických 5 miliónov dolárov. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia