Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2020, 20:34
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Zayo rapuje text Dáva mi na spolupráci s Kontrafaktom, Haha Crew a Glebom. Šéfovia roku sa stretli na novinke

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Svetlo sveta uzrela ďalšia skladba z Egovho chystaného albumu Egotron.

Ego vydáva ďalšiu skladbu zo svojho pripravovaného projektu Egotron, na ktorej hosťuje celá Haha Crew, Rytmus aj Gleb. Najviac prekvapil Zayo, ktorý si zarapoval časť textu legendárnej skladby Kontrafaktu Dáva mi, vo všeobecnosti to však chalanom spolu veľmi dobre ladí.

Aj keď už pôvodný dátum vydania zverejnený na stránke Ruka Hore nie je aktuálny, album si stále môžeš predobjednať, domov by sa ti mal dostať najneskôr o dva týždne, keďže aktuálne podľa dostupných informácií prebieha jeho mastrovanie u Mareka Šurina. Zároveň už vieme aj všetko dôležité, čo sa s Egotronom spája, samotný autor prezradil, čo sa skrýva za samotným názvom. 

Odporúčané
Ego: Ja som nikdy žiadny dátum neoznámil, nič sa neposúva Ego: Ja som nikdy žiadny dátum neoznámil, nič sa neposúva 23. júla 2020, 7:49

„Album nadväzuje na Real Newz, kde sme (na skladbe Mesiac) „odleteli do vesmíru“ hľadať liek na Covid-19 („vrátim sa, až keď ho nájdeme“), no zjavne sa liek ešte nenašiel, takže, keď sa uvoľníš, môžeš si pre zlepšenie pocitu z posluchu predstaviť, že sa to odohráva niekde v paralelnej dimenzii, ale výsledok bude aj tak rovnaký. Volá sa to show. Všetko má svoj presný význam. Pôvodne mal album vyjsť v deň releasu Cyberpunku, ten sa však presunul na september a dovtedy sa mne už nechce čakať,“ povedal nám Ego. 

Domov
Zdieľať
Diskusia