Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2020, 9:34
Čas čítania 0:26
Viktor Kniš

Na Slovensku pribudlo 7 pacientov s koronavírusom, počet testov výrazne klesol a nikto sa nevyliečil

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Už tradične Slovensko počas víkendu testuje výrazne menej pacientov v porovnaní s pracovným týždňom.

Na Slovensku za posledných 24 hodín pribudlo ďalších 7 nových prípadov nakazených koronavírusom. Laboratóriá otestovali len 585 vzoriek. 

Podľa Národného centra zdravotníckych informácií úrady neevidujú nových vyliečených pacientov. Za včerajšok na ochorenie COVID-19 nik nezomrel. Slovensko eviduje od minulého týždňa 29 obetí, o život prišiel 67-ročný muž, u ktorého pitva potvrdila nákazu koronavírusom.

Pozitívny výsledok testu mali 4 muži a 3 ženy vo vekovom rozpätí od 31 do 71 rokov v okresoch Nové Mesto nad Váhom (4), Bánovce nad Bebravou (2) a Banská Štiavnica (1), informuje Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky na sociálnej sieti. 

Bez zmeny je stav v nemocniciach – s ochorením COVID-19 alebo s podozrením naň je v zdravotníckych zariadeniach 29 ľudí, z nich potvrdené ochorenie má 13 pacientov. Na jednotke intenzívnej starostlivosti je 1 pacient, podporu umelej pľúcnej ventilácie potrebuje 1 človek.

CORONAVIRUS CHART
Domov
Zdieľať
Diskusia