Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2020, 17:25
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Elton John oslavuje 30 rokov bez drog a alkoholu: Ak by som nepožiadal o pomoc, bol by som mŕtvy

OSOBNOSTI ELTON JOHN
Uložiť Uložené

Aj populárny spevák sa stal obeťou hudobného priemyslu a dostal sa do momentov, kedy už nevidel cestu späť, nakoniec však všetko dobre dopadlo.

73-ročný legendárny spevák Elton John na Instagrame oznámil, že oslavuje dôležité jubileum. Je to už 30 rokov, čo sa zbavil všetkých závislostí a pri tejto príležitosti dostal od skupiny anonymných alkoholikov aj pamätnú mincu.

Elton John sa už 30 rokov nedotkol ani drog, v príspevku zároveň svojim najbližším poďakoval za to, že ho po celý čas podporovali a zaspomínal si aj na moment, kedy sa rozhodol, že dobrovoľne absolvuje liečenie. 

„Keby som pred 30 rokmi neurobil ten veľký krok a nepožiadal by som o pomoc, bol by som mŕtvy. Z celého srdca chcem poďakovať všetkým, ktorí ma na mojej ceste podporovali a inšpirovali,“ dodal slávny spevák. 

Odporúčané
Elton John nazýva Michaela Jacksona mentálne chorým, dôvodom mohla byť závislosť na drogách Elton John nazýva Michaela Jacksona mentálne chorým, dôvodom mohla byť závislosť na drogách 14. októbra 2019, 17:52

Elton John sa dlhodobo kriticky vyjadruje proti drogám, zároveň sa svojou minulosťou netají. V starších rozhovoroch opisoval aj to, ako mu drogy spôsobovali záchvaty. S kokaínom sa prvýkrát stretol ešte v 70. rokoch, návaly eufórie a sebavedomia ho však po čase prestali baviť.

Otvorene však priznáva, že boli časy, keď do seba vedel dostať také množstvo drogy, že jeho kamaráti len krútili hlavami. Elton John upozorňuje aj na to, že je to droga, po ktorej človek neuvažuje racionálne. Zároveň nebol zodpovedný a bol posadnutý sám sebou.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Elton John (@eltonjohn),

Domov
Zdieľať
Diskusia