Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
1. augusta 2020, 8:31
Čas čítania 0:44
Daniel Mikolášik

Firma ti zaplatí viac ako 2 200 eur, ak sa na mesiac vzdáš mäsa a staneš sa vegánom

ZAUJÍMAVOSTI MÄSO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Cieľom spoločnosti je vzdelávať ľudí o výhodách prechodu z mäsa na rastlinné alternatívy, ktoré sú šetrnejšie k životnému prostrediu.

Britská výskumná agentúra VeganLiftz ponúka trom ľuďom, na prvý pohľad, veľmi lákavú ponuku. Ak sa na mesiac dokážeš vzdať mäsa a začneš sa stravovať výhradne jedlom, ktoré nemá živočíšny pôvod, môžeš získať až 2 000 libier (v prepočte približne 2 200 eur).

Odporúčané
Na 1 mesiac som sa stala vegánkou. Čo takáto radikálna zmena narobila s mojím telom? Na 1 mesiac som sa stala vegánkou. Čo takáto radikálna zmena narobila s mojím telom? 4. apríla 2019, 14:29

Ako však informuje portál Unilad, ponuka platí výlučne pre mäsožravcov. Aby toho nebolo málo, ak sa na 30 dní staneš vegánom, spoločnosť ti bude celý tvoj nový jedálniček, vyskladaný z čisto rastlinnej stravy, financovať. VeganLiftz ubezpečuje, že sa nemáš báť drahej vegánskej stravy, pretože na ňu neminieš ani euro.

Ponuka platí len pre troch záujemcov, pričom cieľom spoločnosti je vzdelávať ľudí o výhodách prechodu z mäsa, mliečnych či iných živočíšnych výrobkov, na rastlinné alternatívy, ktoré sú šetrnejšie k životnému prostrediu. Rovnako chce prostredníctvom daných troch ľudí demonštrovať priaznivé účinky vegánskej stravy na zdravie človeka.

Po skončení 30-dňovej výzvy spoločnosť vytvorí prípadové štúdie, v ktorých bude jasne vyznačené, ako dokáže prechod na vegánsku stravu ovplyvniť zdravie a kondíciu. Ručia aj za to, že v štúdii spomenú akékoľvek nevýhody toho procesu.

Aby spoločnosť dosiahla čo najlepšie výsledky, chce sa zamerať primárne na osoby s jedálničkami s vysokým obsahom mäsa. 

Firma ti zaplatí viac ako 2 200 eur, ak sa na mesiac vzdáš mäsa a staneš sa vegánom
Zdroj: Ilustračná foto: Facebook (Nathaniel Drew)
Domov
Zdieľať
Diskusia