Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2020, 20:38
Čas čítania 1:55
Daniel Mikolášik

Súd s Kočnerom sa skončil: Obžalovaní do poslednej chvíle popierajú vinu. Toto sú najsilnejšie citáty zo záveru procesu

NEWS CITÁTY MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

Súdny proces je na konci, verdikt padne najbližšiu stredu.

Hlavné pojednávanie v prípade vraždy investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej sa skončilo. Rozsudok vyhlásia 5. augusta, kedy sa verejnosť dozvie, či a aké tresty vymeria súd obžalovaným Marianovi Kočnerovi, Alene Zsuzsovej a Tomášovi Szabóovi.

Odporúčané
Nie som svätec, ale nie som ani vrah, ani neinteligentný hlupák, tvrdí Kočner na súde. Na vraždu Kuciaka vraj nemal motív Nie som svätec, ale nie som ani vrah, ani neinteligentný hlupák, tvrdí Kočner na súde. Na vraždu Kuciaka vraj nemal motív 31. júla 2020, 16:02

Prokurátor navrhol 25-ročný trest odňatia slobody pre každého obžalovaného z vraždy. 

Okrem prokurátorov, zástupcov poškodených a obhajcov obžalovaných mali priestor na záverečnú reč aj samotní Kočner, Zsuzsová a Szabó. Tí túto príležitosť naplno využili, pričom niektorí rečnili aj dve hodiny. Padali rôzne zaujímavé a raz za čas, vzhľadom na kontext vraždy, až desivé výroky. Vybrali sme tie najsilnejšie citáty zo záverečného dňa pojednávania.

Marian Kočner

Nie som svätec, nie som ani vrah. Ale určite nie som ani neinteligentný hlupák, ktorý si neuvedomuje, čo spôsobí vražda novinára.

Mihnúť sa štyrikrát v Smotánke za dvadsať rokov preložené v reči slovenských médií je, že som tam bol pravidelným hosťom.

Pri záverečných rečiach prokurátora a splnomocnencov som sa cítil ako na ezoterickej seanse.

Nie som človek bez chýb, ale to nie je nikto. Možno nie som najlepší partner, nie som ani šofér, ktorý stopercentne dodržiava dopravné predpisy, ale zato vždy platím pokutu.

Súd s Kočnerom sa skončil: Obžalovaní do poslednej chvíle popierajú vinu. Toto sú najsilnejšie citáty zo záverečného dňa
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Alena Zsuzsová

Som nevinná, prešla som si peklom a stále ním prechádzam. Neprajem to nikomu zažiť. Žiadam súd, aby ma oslobodil.

Skutočný objednávateľ je vonku a náramne sa zabáva.

Domov
Zdieľať
Diskusia