Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2020, 19:16
Čas čítania 1:10
Daniel Mikolášik

Slováci sa zabávajú na ďakovnom príspevku Zuzany Čaputovej. Papierové hárky odkrývajú Rytmusov text či Plačkovej súťaž

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM VIDEO ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Vybrali sme najlepšie memečka o ďakovnom odkrývaní papierov Zuzany Čaputovej.

Zuzana Čaputová je najpopulárnejšou slovenskou političkou na Instagrame a dnešným dňom sa jej podarilo pokoriť hranicu neskutočných 300-tisíc followerov, za čo by sa nemuseli hanbiť ani tí najúspešnejší slovenskí influenceri.

Odporúčané
Zuzana Čaputová oslavuje sympatický rekord. Na Instagrame má už 300-tisíc followerov Zuzana Čaputová oslavuje sympatický rekord. Na Instagrame má už 300-tisíc followerov 31. júla 2020, 14:15

Prezidentka to oslávila videom po vzore známych YouTuberov. Na sociálnej sieti preto publikovala ďakovné video, v ktorom odkrýva postupne slová na špeciálne vytlačených hárkoch papiera. Influenceri tak na sociálnych sieťach využívajú fakt, že ich používatelia na mobiloch často sledujú bez zvuku, takže rozprávať je niekedy zbytočné.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova),

Video sa stalo tak úspešným, že v priebehu pár hodín si ho pozrelo viac ako 125-tisíc ľudí a už 40-tisíc z nich označilo, že sa im príspevok páči. Prezidentkine video sa stalo doslova hitom a nenechalo chladnými ani mnohých internetových komikov či spoločensko-satirické stránky.

Domov
Zdieľať
Diskusia