Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2020, 13:37
Čas čítania 6:16
Adam Novosad

Vrah v priamom prenose zistil, že polícia našla telo jeho obete. Tieto na prvý pohľad nevinné videá skrývajú aj brutálne vraždy

NEWS VRAŽDA
Uložiť Uložené

Bez kontextu by ti zrejme nenapadlo, že niektorí z týchto ľudí chladnokrvne vraždili.

Policajt zavraždil mladú ženu na diaľnici a potom v priamom prenose učil ostatné šoférky, ako sa chrániť pred násilníkmi. Aj takéto príbehy objavili ľudia na sociálnej sieti Reddit, kde sa niekto zaujímal o to, či existujú videá a nahrávky zachytávajúce na prvý pohľad ničím nezvyčajné a nevinné situácie.

Odporúčané
Z genitálií obete údajne vysali krv, chodili v čiernych róbach a vraždili psy. Súd ich po 18 rokoch oslobodil Z genitálií obete údajne vysali krv, chodili v čiernych róbach a vraždili psy. Súd ich po 18 rokoch oslobodil 5. mája 2020, 19:02

V komentároch sa v priebehu niekoľkých minút roztrhlo vrece s tými najdesivejšími videami, pri ktorých by človek nikdy netipoval, čo sa v skutočnosti odohrávalo niekoľko hodín či dní pred ich vznikom a nad čím práve premýšľali ľudia, ktorí vraždili.

Nejde však len o brutálne vraždy. Niektoré videá zachytávajú samovraždy, doteraz nikdy nevysvetlené zmiznutia, ale aj prípady domáceho násilia a sexuálneho zneužívania, ktoré sa za zatvorenými dverami odohrávalo dlhé roky a nikto o ňom ani len netušil.

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako posadnutosť spolužiačkou vyvrcholila rozporcovaním jej tela
  • Prečo vraždiaci policajt učil ženy, ako sa ochrániť pred násilníkmi
  • Kedy chlapcovi napadlo, že rodičov dobije kladivom kvôli párty
  • Ako nevinné video poukázalo na sexuálne zneužívanie otcom
  • Ako mužovi zlomila srdce manželka, ktorá spala až príliš dlho

V priamom prenose zistil, že našli telo ženy, ktorú zavraždil

 

Na prvý pohľad by si zrejme netipoval, že Stephen McDaniel zavraždil svoju susedu a spolužiačku z právnickej školy, ktorou bol dlhý čas posadnutý. Lauren Giddings svojho suseda Stephena poznala, ale nikdy medzi nimi nevznikol výrazne bližší vzťah. Obaja úspešne zvládli záverečné skúšky z práva, ale mladá žena sa nedožila konca júna 2011. Zavraždil ju McDaniel, keď sa k nej v noci vkradol do bytu.

Odporúčané
Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca 10. apríla 2024, 12:00

Posadnutie spolužiačkou bolo policajtom jasné v momente, keď sa dopracovali k histórii jeho internetového prehliadača. Na internete pravidelne hľadal meno Lauren Giddings, snažil sa objaviť jej nahé fotky, stalkoval všetky jej profily na sociálnych sieťach a dokonca občas vyhľadával aj kľúčové slová súvisiace s vraždením.

Keď 25. júna Lauren zmizla, na druhý deň ráno sa McDaniel pripojil k jej kamarátom, ktorí ju začali hľadať. Spočiatku si mysleli, že sa iba niekam stratila a čoskoro sa vráti, ale netrvalo dlho a 30. júna našli rozporcované telo ženy hodené v odpadkovom koši vedľa budovy, kde obaja bývali.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 87196 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako vyzeral moment, keď sa McDaniel dozvedel, že polícia vraždu objasní
  • Kedy vraždiaci policajt učil ženy, ako sa chrániť pred vraždiacimi útočníkmi
  • Koľko trvalo policajtom obviniť otca, ktorý údajne zavraždil svoju dcéru
  • Ako mužova manželka spala príliš dlho a nikdy sa neprebudila
  • Ako chcel syn, ktorý zavraždil rodičov, párty s mŕtvymi telami zopakovať
Domov
Zdieľať
Diskusia