Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2020, 13:51
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Odsúdeného Jozefa Majského v Česku nezadržali. Napriek 9-ročnému trestu je stále na slobode

NEWS
Uložiť Uložené

Najvyšší súd Slovenskej republiky zamietol 29. 7. 2020 odvolanie Jozefa Majského v prípade podvodu s nebankovkami Horizont Slovakia a BMG Invest a senát Najvyššieho súdu ho svojim verdiktom definitívne poslal na 9 rokov za mreže.

Bývalý vplyvný podnikateľ Jozef Majský je podľa zistení portálu Aktuality aj druhý deň po vynesení rozsudku na Najvyššom súde na slobode. Za tunelovanie nebankoviek Horizont Slovakia a BMG Invest ho v stredu odsúdili na 9 rokov vo väzení. Vzhľadom na to, že má aj české občianstvo, trest si podľa prokurátora Jána Šantu môže v rovnakej nápravnovýchovnej skupine odsedieť aj u našich susedov. 

Práve v Česku sa momentálne Jozef Majský zdržiava. To, že policajti ani po rozsudku odsúdeného nezadržali, potvrdil portálu advokát Peter Filip, ktorý Jozefa Majského v prípade zastupuje už 18 rokov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia