Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2020, 8:37
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Igor Matovič si chce dať večeru s mamou človeka, ktorý si z neho uťahuje. Ľudia na Facebooku si myslia, že má zdravotný problém

POLITIKA IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Premiér na Facebooku je čoraz kontroverznejší a útočí na všetky strany, v stredu večer sa obul do médií, svojich politických kolegov z opozície a autora vtipu o jeho diplomovke.

Igor Matovič sa opäť prihlásil v stredu večer na Facebooku a zverejnil dva statusy, ktoré si dokázali jeho sledovatelia vysvetliť len veľmi ťažko. V prvom vyrozprával ironický príbeh o vyvolených médiách a seba nazýval lúzrom. Kritizoval pri tom pravdepodobne aj lídrov predvolebných opozičných strán – Alojza Hlinu, Michala Trubana, Andreja Kisku  či Miroslava Beblavého, ktorých v statuse nazval „Alojzíkom, Miškom, Andrejkom alebo Mirkom.“

Premiér a líder hnutia OĽaNO cíti krivdu a myslí si, že médiá si nikdy nepriali, aby sa stal predsedom vlády. Píše o sebe v tretej osobe a príspevok uzatvára tým, že médiá vraj zlyhali, keď sa on stal premiérom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia