Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2020, 13:13
Čas čítania 0:51
Dominik Vetrák

Netflix má viac nominácií na Emmy ako HBO. Ocenenia ovládnu Ozark, Watchmen a Mandalorian

FILMY A SERIÁLY EMMY
Uložiť Uložené

Nominácie pre 72. ročník odovzdávanie cien Emmy boli rozdané.

Nominácie pre 72. ročník odovzdávania cien Emmy boli rozdané. Z hľadiska televíznych spoločností si ich najviac odniesol Netflix. Získal až 160 nominácií, čím prekonal predošlý rekord HBO so 137. Netflixu sa na Emmy každoročne darí viac a viac. Druhou najúspešnejšou stanicou bolo HBO (107 nominácií), no a TOP 5 uzatvárali NBC (47), ABC (36) a FX (33).

Odporúčané
Watchmen je najlepším seriálom tohto roka. Ohúria ťa herci, zamotaný príbeh a veľkolepé finále Watchmen je najlepším seriálom tohto roka. Ohúria ťa herci, zamotaný príbeh a veľkolepé finále 18. decembra 2019, 14:54

Z hľadiska seriálov uspelo najviac podľa očakávaní geniálne Watchmen, s 26 nomináciami. Hneď za ním je komédia The Marvelous Mrs. Maisel (20), krimi dráma Ozark (18), dráma Succession (18), The Mandalorian (15), komédia Schitt's Creek (15), zábavný televízny program Saturday Night Live (15) a historická dráma The Crown (13).

Menším prekvapením je zaradenie The Mandalorian do kategórie Outstanding Drama Series. V podstate ide o kategóriu pre najlepší seriál a Mandalorian v nej bude súperiť s takýmito peckami, ako Better Call Saul, The Crown, The Handmaid's Tale, Killing Eve, Ozark, Stranger Things a Succession. 

Odporúčané
Recenzia: 5. séria Better Call Saul znova dokazuje, že ide o najlepší seriál súčasnosti Recenzia: 5. séria Better Call Saul znova dokazuje, že ide o najlepší seriál súčasnosti 23. apríla 2020, 12:22

Jedným z najväčších prekvapení je ignorácia Boba Odenkirka a Rhea Seehorn za 5. sériu Better Call Saul. Nedostali ani len nomináciu. Najlepším komediálnym seriálom sa stane niekto z nasledujúceho výberu: Dead to Me, Insecure, The Kominsky Method, What We Do in the Shadows, Curb Your Enthusiasm, The Good Place, The Marvelous Mrs. Maisel a Schitt's Creek.


Svoje prvé nominácie na Emmy získali okrem iných aj Ramy Youssef (za seriál Ramy) a Zendaya (za Euphoriu). Kompletný zoznam nominovaných si môžeš pozrieť tu. Ceny odovdzajú 20. septembra, galavečer bude moderovať Jimmy Kimmel.

Odporúčané
Recenzia: Mandalorian – Prvý veľký Star Wars seriál trestuhodne nevyužil svoj potenciál Recenzia: Mandalorian – Prvý veľký Star Wars seriál trestuhodne nevyužil svoj potenciál 29. decembra 2019, 16:14
Domov
Zdieľať
Diskusia