Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
29. júla 2020, 9:51
Čas čítania 0:49
Čoje Matej Ohrablo

Martin Záhumenský: Varil som pre Mečiara, bol som svedkom toho, ako si nacvičoval rozlúčkovú „Spánombohom“

PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Poďme naspäť do sveta špičkových šéfkuchárov, tentokrát so slovenským menom, ktoré túto profesiu v našich končinách úplne najviac spája so svetom celebrít. Hosťom čerstvej epizódy gastronomického podcastu Podgast je Martin Záhumenský.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Akí boli Gordon Ramsay či Claude Bosi, keď varil v ich reštauráciách
  • Aké zážitky má s mafiánmi, keď varil v neslávnom bratislavskom hoteli Holiday Inn
  • Ako Martin v roku 1998 varil pre Mečiara a bol svedkom nácviku jeho slávnej „Spánombohom“

Martin Záhumenský je špičkový šéfkuchár, ktorý to na Slovensku dotiahol zo všetkých úplne najďalej, čo sa týka pojmu „celebrita“. 11 rokov pôsobil v Londýne: v dvojhviezdičkovej Hibiscus zaradenej do rebríčka The World’s 50 Best Restaurants alebo jednohviezdičkovej Texture. Najviac však určite zarezonovalo Martinove pôsobenie v reštaurácii York & Albany Gordona Ramseyho. Dnes Martin podniká so svojou manželkou Zdenkou v Toskánsku v oblasti turistického ruchu a samozrejme aj gastronómie.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia