Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2020, 15:43
Čas čítania 0:34
Daniel Mikolášik

IKEA predstavuje limitovanú kolekciu oblečenia. Nájdeš v nej mikinu a tričko s mohutným čiarovým kódom, ale aj dáždnik

MÓDA IKEA
Uložiť Uložené

Vyzerá to tak, že o kolekciu bude mimoriadny záujem a jednotlivé kúsky sa budú resellovať za omnoho vyššie ceny.

S vlastným merchandisom v poslednej dobe experimentuje stále viac značiek, a to aj napriek tomu, že primárne s módou nijak zvlášť nesúvisia. Po veľmi žiadanej kolekcii od nemeckého obchodného reťazca Lidl, okolo ktorej bol nesmierny hype, prichádza s vlastným merchom aj švédsky nábytkársky gigant IKEA.

Odporúčané
Hypebeasti sa idú zblázniť za Lidl teniskami. Vo Fínsku ich vydražili za 6 000 € Hypebeasti sa idú zblázniť za Lidl teniskami. Vo Fínsku ich vydražili za 6 000 € 16. júla 2020, 17:12

Spoločnosť na oficiálnych stránkách zverejnila svoju vôbec prvú kolekciu oblečenia, v ktorej dominujú predovšetkým achromatické farby ako biela či čierna s jednoduchými, no zato estetickými dizajnami. Nechýba však ani klasické modro-žlté IKEA logo.

V kolekcii so sloganom „Od skriňových riešení po skriňové možnosti“ sa nachádzajú tričká a mikiny s mohutným čiarovým kódom, ale tiež dizajnové vychytávky ako plátená taška, dáždnik, fľašky či uteráky.

Kolekcia oblečenia s názvom EFTERTRÄDA je zatiaľ dostupná len v Japonsku, no predpokladá sa, že reťazec ju neskôr sprístupní aj v rámci ďalších trhov. Jej predaj začne exkluzívne v IKEA Harajuku a len v obmedzených dňoch (od 31. júla do 6. augusta). Kolekcia bude však dostupná aj na e-shope.

Domov
Zdieľať
Diskusia