Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2020, 15:32
Čas čítania 1:15
Martin Mičuda

Vieme, koľko bude stáť 720-koňová pýcha AMG. V cene dvoch bratislavských bytov ide o vôbec najdrahší Mercedes posledných rokov.

Vieme, koľko bude stáť 720-koňová pýcha AMG. V cene dvoch bratislavských bytov ide o vôbec najdrahší Mercedes posledných rokov.
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.daimler.com/marsMediaSite/en/instance/ko/The-absolute-pinnacle-of-the-AMG-GT-family-The-new-Mercedes-AMG-GT-Black-Series.xhtml?oid=46811068&ls=L2VuL2luc3RhbmNlL2tvLnhodG1sP29pZD00ODM2MjU4JnJlbElkPTYwODI5JmZyb21PaWQ9NDgzNjI1OCZib3JkZXJzPXRydWUmcmVzdWx0SW5mb1R5cGVJZD00MDYyNiZ2aWV3VHlwZT10aHVtYnMmZnJvbUluZm9UeXBlSWQ9NDEwMTI!&rs=4&ajaxRequestsMade=2" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">daimler.com</a>
TECH MERCEDES-BENZ
Uložiť Uložené

Mercedes-AMG zverejnil cenu svojej horúcej novinky.

Len pred niekoľkými dňami sme ťa informovali o veľkolepom návrate modelu značky Mercedes-Benz s dodatkom Black Series. Po dlhých 6 rokov nám totiž divízia Mercedes-AMG predstavila vôbec najvýkonnejšie sériové AMG všetkých čias – GT Black Series. V uplynulých hodinách sa na svet napokon predrala aj informácia o tom, koľko bude táto beštia stáň. Okrem techniky a rýchlostných parametrov vyráža dych aj cena.

Najbrutálnejšie GT bude na nemeckom trhu štartovať s cenovkou od 335-tisíc €! Ba čo viac, medzičasom sa horúca novinka od AMG objavila aj na stránke slovenského zastúpenia značky, kde pri modeli GT Black Series uvádzajú cenu od 349-tisíc €. "Základný" variant BS-ka u nás zahŕňa o čosi lepšiu výbavu než v Nemecku, zďaleka ale nejde o finálnu cenovku – bez veľkej snahy je možné si 720-koňové AMG naložiť výbavou za 370-tisíc €!

Domov
Zdieľať
Diskusia