Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2020, 11:32
Čas čítania 3:31
Richard Balog

Barcelona, Monaco alebo milánsky Inter? Vybrali sme najkrajšie futbalové dresy pre sezónu 2020/2021

Barcelona, Monaco alebo milánsky Inter? Vybrali sme najkrajšie futbalové dresy pre sezónu 2020/2021
Zdroj: Nike Football
ŠPORT MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Najväčšie zastúpenie má Nike, ale druhé husle nehrajú ani dizajnéri v štruktúrach značiek adidas a Puma.

Futbalová sezóna 2019/2020 priniesla so sebou množstvo nádherných športových momentov a prekvapení, ale rovnako tak aj nemalé problémy spojené s výskytom koronavírusu. Známe ligové súťaže už však poznajú svojich víťazov a pred sebou máme len vyvrcholenie Ligy majstrov UEFA a Európskej ligy UEFA.

Skalní fanúšikovia už netrpezlivo čakajú na zahájenie nového ročníka, ku ktorému neodmysliteľne patria okrem hráčskych posíl tiež nové sady dresov. Azda najviac pozornosti sa vždy ujde veľkoklubom typu FC Barcelona, Manchester United FC alebo Real Madrid CF, avšak v ničom nezaostávajú ani skromnejšie tímy, ktoré dokonca častokrát vychádzajú z tohto súboja športového vybavenia aj víťazne. 

Viac ti už avšak napovie náš nasledujúci výber 10 najzaujímavejších prevedení pre sezónu 2020/2021.

Odporúčané
Nike berie tohtoročné leto útokom a zatieňuje konkurenciu. Na svoje si prídu všetci milovníci športovej módy  Nike berie tohtoročné leto útokom a zatieňuje konkurenciu. Na svoje si prídu všetci milovníci športovej módy 25. júla 2020, 15:43

FC Barcelona 

Nike

Triumf v domácej La Lige ušiel v nedávno skončenej sezóne 2019/2020 katalánskemu veľkoklubu tesne pred koncom súťaže a budúcoročné ciele sú tak už teraz jasne dané. Vyhrať všetko, čo bude možné. 

Na hráčoch FC Barcelona opätovne uvidíš klasické poňatie dresov s pruhmi namiesto šachovnicového vzoru, ktorý nepriniesol partii okolo Lionela Messiho vytúžené trofeje. Logá sponzorov zostávajú nezmenené a v prípade, že patríš medzi skalných „Culés“, tak daný kúsok by ti rozhodne nemal chýbať v zbierke, vyzerá totiž skvelo. 

Futbalové dresy
Zdroj: Nike Football

FC Inter Milan

Nike

Rovnako, ako vyššie spomínanému španielskemu klubu, tak ani Nerazzurri sa nepodarilo vyhrať majstrovskú trofej domácej súťaže. Dlho očakávane Scudetto nepriniesli klubu pod taktovkou Antonia Conteho ani výrazné posily na čele s Romelom Lukaku či Christianom Eriksenom. 

Späť
Zdieľať
Diskusia