Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2020, 9:36
Čas čítania 5:48
Viktor Kniš

Kúpil si 5 nepriestrelných SUV a sám sa čuduje, že je ešte nažive. Ako Tekashi 6ix9ine takmer tromfol Eminema?

Kúpil si 5 nepriestrelných SUV a sám sa čuduje, že je ešte nažive. Ako Tekashi 6ix9ine takmer tromfol Eminema?
Zdroj: nickiminaj/iG
HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Tekashi zmizol zo sociálnych sietí, vráti sa vo veľkom štýle a bez sledovacieho náramku na nohe. Chce sa prechádzať po uliciach, chrbát mu totiž kryjú tí najlepší.

V sobotu 1. augusta bude Tekashi 6ix9ine oficiálne slobodný človek, ktorý sa bude môcť voľne pohybovať po svete. Ešte vo väzení odmietol program na ochranu svedkov, už v tom čase totiž vedel, že po prepustení z neho môže byť ešte úspešnejší interpret. Dnes svoj imidž stavia na udavačstve, pokojne sa fotí so sledovacím náramkom a pomaly si hľadá cestu aj k niektorým kolegom zo scény. 

Nech sa však pozeráme na budúcnosť dúhového rapera z akejkoľvek perspektívy, v žiadnom prípade sa nebude môcť porovnávať s tými, ktorí si pomyselnú bezstarostnosť zabezpečili zárobkami z tvorby. 

Autor rekordu v počte pozretí na rapovej skladbe na YouTube za prvých 24 hodín sa bude do konca života obzerať cez rameno. Udať 11 členov nebezpečného gangu a zabezpečiť im tak v niektorých prípadoch až 20-ročné tresty môže byť nebezpečné.

Pravdepodobne doteraz najväčšie vrásky spôsobila Tekashimu fotografia z konca mája, na ktorej členovia Nine Trey svetu odkazujú, že ich väzenie nerozdelilo, práve naopak. Popis „budeme doma skôr, ako si myslíš,“ sa pravdepodobne Tekashimu tiež nečítal ľahko.

Členovia gangu Nine Trey, ktorých Tekashi udal výmenou za svoju slobodu.
Členovia gangu Nine Trey, ktorých Tekashi udal výmenou za svoju slobodu. Zdroj: tr3yway_ent/IG
 

Zrušený Instagram – taktika alebo bezpečnostný krok? 

Nie, v tomto prípade nejde o žiadny marketingový ťah, snáď je každému jasné, že tie robí Tekashi čo najhlučnejšie a pôsobenie v tichosti ho skôr ubíja. Kontroverziu na Instagrame rozbehol už pár dní po návrate z väzenia, obúval sa do tvorcov rebríčkov hitov, ale aj svojich rapových kolegov. 6ix9ine napríklad vyzval fanúšikov Rich the Kida, aby zrušili sledovanie tohto interpreta na Instagrame a on ich za to začne sledovať. 

V skutočnosti Tekashiho donútil vypnúť sociálne siete jeho právnik Lance Lazzaro, ktorý ho dostal spoza mreží do domáceho väzenia, pričom ako argument použil respiračné ochorenie dúhového rapera a nebezpečenstvo nakazenia koronavírusom. 

Odporúčané
5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 3. apríla 2020, 10:26

„Domáce väzenie skončí 31. júla, preto sme sa z dôvodu obozretnosti rozhodli, že by si mal Tekashi deaktivovať všetky svoje účty na sociálnych sieťach a udržiavať všetko v súkromí. Kým domáce väzenie nedokončí, ubezpečíme sa, že neunikne žiadna informácia, na základe ktorej by členovia gangov zistili jeho polohu alebo čokoľvek iné, čo by mohlo slúžiť na zlý umýsel,“ vysvetlil právnik Lance Lazzaro pre Complex. Zároveň sme sa dozvedeli, že ho čaká sťahovanie na nové miesto.

Tekashi ešte vo februári 2020 naznačoval, že je pripravený opustiť svoj domovský New York, v súčasnosti už je však ohľadne tohto tvrdenia skeptický aj napriek tomu, že mu jeho tím radí región opustiť a nájsť si pôsobisko v inom štáte. 

V sobotu bude Tekashi 6ix9ine definitívne voľný. Čo chystá, kto sa stará o jeho bezpečnosť a čím skoro tromfol Eminema?
Zdroj: 6ix9ine/IG

Chrbát mu kryjú bývalí príslušníci FBI a NYPD

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 87028 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako je možné, že sa o bezpečnosť 6ix9ine bude starať skupina ľudí pripomínajúca tajnú službu
  • Prečo stále existuje dôvodné podozrenie, že by sa mal o svoj život báť
  • Prečo sa aj on sám čuduje, že je ešte nažive
  • Ako bude vyzerať jeho koncert za 5 miliónov dolárov
  • Prečo s Tekashim pravdepodobne spolupracujú ľudia ako Nicki Minaj alebo Akon
Domov
Zdieľať
Diskusia