Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2020, 14:29
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Billie Eilish sa po odmlke vracia na Instagram. Zahalená v širokom oblečení má pre fanúšikov dôležitú správu

OSOBNOSTI BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Speváčka vydá už o pár dní novú skladbu, podľa posledných informácií pracuje v domácom prostredí aj na ďalšom albume.

Vo štvrtok sa Billie Eilish po dlhých mesiacoch prihlási o slovo s novou skladbou, ktorá bude niesť názov „My future.“ Pravdepodobne nebude prvoplánovo spievať o svojej budúcnosti. Pre fanúšikov však môže ísť o signál, že začína ďalšia billie-sezóna, ktorú by mohla populárna 18-ročná víťazka Grammy zavŕšiť aj plnohodnotným projektom.

Jej debut patrí do dnešného dňa medzi 10 najpočúvanejších albumov na streamovacích službách v Spojených štátoch. Keďže však musela zrušiť celé 50-zastávkové turné, povedomie o speváčke trochu kleslo.

Odporúčané
Travis Scott a Kid Cudi prekonali Billie Eilish. Toto je nový rekord pri uvedení novinky na streamovacie platformy Travis Scott a Kid Cudi prekonali Billie Eilish. Toto je nový rekord pri uvedení novinky na streamovacie platformy 26. apríla 2020, 20:28

Billie sa vrátila na Instagram po približne mesiaci. Predtým sa jej príspevky venovali hlavne aktuálnej situácii za veľkou mlákou, ktorú ovplyvnila smrť Georgea Floyda. Billie bola jednou z najhlasnejších osobností, ktoré propagovali #blacklivesmatter myšlienku.

Návrat speváčky pravdepodobne poteší aj tých, ktorí ju milujú vďaka štýlu obliekania, o slovo sa totiž prihlásila zahalená v širokom oblečení a v rúšku. Na nohách má vzácne Dior x Nike Jordan 1 tenisky, ktorých je na svete len 13-tisíc párov. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“my future” out thursday

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish),

Domov
Zdieľať
Diskusia