Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2020, 16:08
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

The Boys trhajú veľrybu s člnom. Sleduj úžasnú scénu z 2. série očakávaného seriálu

FILMY A SERIÁLY THE BOYS
Uložiť Uložené

Sleduj nový klip z 2. série a rovno sa teš na 3. ktorá bola oficiálne potvrdená.

Aktuálne prebieha online verzia Comic-Conu v San Diegu. Nebyť koronavírusu, zrejme by sme sa dočkali množstva skvelých (nielen) komiksových trailerov, oznámení a prekvapení. Takto sa budeme musieť uspokojiť aspoň s niekoľkými menšími trailermi a ukážkami zo seriálov. Svoj online panel dostal aj vynikajúci seriál The Boys od Amazonu. 

Odporúčané
Netflix verzus kiná. Prejde Hollywood neoddialiteľnou revolúciou so streamingom na tróne? Netflix verzus kiná. Prejde Hollywood neoddialiteľnou revolúciou so streamingom na tróne? 20. júla 2020, 14:36

Konkrétne sme sa dočkali oficiálneho oznámenia 3. série a taktiež nového klipu z tej 2. V záberoch nižšie môžeš vidieť, ako partia The Boys pod vedením Billyho Butchera uniká pred Deepom a jeho morskými priateľmi. Deep im zatarasí cestu s veľrybou, no Butcher nie je žiadnym aktivistom. Namieri si to rovno na ňu a roztrhá ju člnom. Nasledovať bude asi súboj s Deepom, no na ten si musíme počkať do premiéry seriálu.

Prvé 3 epizódy dorazia 4. septembra a následne sa každý týždeň dočkáme novej. Celkovo ich bude 8. Prvá séria vyšla celá naraz, no kvôli koronavírusu je zrejme nemožné všetko stihnúť včas rovnakým štýlom aj pri pokračovaní. 2. sérii sme venovali obšírny článok, v ktorom sa dozvieš, kedy sa dočkáme krátkeho filmu o Butcherovi, o čom bude 2. séria a aké nové postavy v nej uvidíme. 

The Boys sa vracajú! Epický trailer pre 2. sériu je plný krvi, zabíjania, vnútorností a megalomanskej akcie superhrdinov
Zdroj: Amazon Prime

Domov
Zdieľať
Diskusia