Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2020, 20:13
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Sci-fi Sputnik atmosférou pripomína Votrelca. Hororový film z Ruska chváli celý svet

FILMY A SERIÁLY SPUTNIK
Uložiť Uložené

Sleduj skvelý trailer pre ambiciózne sci-fi Sputnik.

Sputnik pôsobí ako originálne sci-fi, ktoré by do žánru o vesmírnych príšerách mohlo zaviať čerstvý vánok. A to ako svojimi postavami, tak spracovaním a celkovým vizuálom. 

Dej sleduje postavu menom Tatiana Yurievna (Oksana Akinshina). Mladá doktorka zrejme kvôli svojím kontroverzným metódam stratí svoju doktorskú licenciu. Naverbuje ju však armáda, aby sa zúčastnila na podivnom experimente v tajnom vládnom zariadení.

Odporúčané
Netflix verzus kiná. Prejde Hollywood neoddialiteľnou revolúciou so streamingom na tróne? Netflix verzus kiná. Prejde Hollywood neoddialiteľnou revolúciou so streamingom na tróne? 20. júla 2020, 14:36

Na starosť dostane Konstantina Sergeyevicha (Pyotr Fyodorov), kozmonauta, ktorý vo vesmíre prežil nehodu, no na Zem sa nevrátil sám. V jeho vnútri žije akési stvorenie. Problémom je, že sa ukazuje len v noci a zanecháva za sebou spúšť. Pre armádu má veľkú cenu, no Tatiane záleží len na tom, aby zachránila Konstantina.

Domov
Zdieľať
Diskusia