Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2020, 17:26
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson budú v novom satirickom animovanom seriáli Futha Mucka hrať samých seba

FILMY A SERIÁLY RYAN REYNOLDS
Uložiť Uložené

Futha Mucka bude animovaným seriálom od Quibi.

Collider oznamuje o ďalšom zaujímavom seriáli od Quibi. Ide o streamingovú platformu exkluzívnu pre mobilné zariadenia, ktorá je zatiaľ dostupná len v USA. Veľmi sa jej nedarí, no bola by škoda zatratiť ju, keď chystá hneď niekoľko zaujímavých projektov. Jedným z nich je aj Futha Mucka, animovaný seriál od scenáristov komédie Blockers s Johnom Cenom.

Odporúčané
Netflix verzus kiná. Prejde Hollywood neoddialiteľnou revolúciou so streamingom na tróne? Netflix verzus kiná. Prejde Hollywood neoddialiteľnou revolúciou so streamingom na tróne? 20. júla 2020, 14:36

Volajú sa Jim a Brian Kehoe, napísali scenár, produkujú a budú aj showrunnermi starajúcimi sa o celý projekt. Hlavnými hrdinami budú fiktívne verzie Samuela L. Jacksona a Ryana Reynoldsa, ktoré si zahrajú samotní herci. Príbeh by sa mal zamerať na ich vzťah po tom, čo sa Reynolds dostane pod ochranu Jacksona. Zatiaľ čo prvý menovaný je z toho nadšený, ten druhý mu nevie prísť na meno. 

Obaja herci sa poznajú z natáčania komédie The Hitman’s Bodyguard, ktorá dostane tento alebo budúci rok aj pokračovanie. Taktiež ich spája aj Marvel, keďže Samuel hrá Nicka Furyho a Ryan zase Deadpoola, aj keď Deadpool ešte oficiálne začlenený do Marvel Cinematic Universe nebol.

Domov
Zdieľať
Diskusia