Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2020, 7:16
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Sima vydáva rozchodovú hymnu: Myslela som, že sme si súdení

HUDBA
Uložiť Uložené

Speváčka a raperka Sima podrobne popísala pocity, ktoré zažívajú sklamaní ľudia po rozchode.

Sima po extremne úspešnom letnom hite s Kalim vydáva ďalšiu novinku, tentokrát však z úplne iného súdka. Počas teplých mesiacov sa rozhodla fanúšikov potešiť smutnou baladou venovanou každému, koho vzťah skončil po dlhých rokoch. Sima opisuje pocity ublíženej osoby, ktorej polovička oznámila, že to už ďalej nemá význam, podľa všetkého však nejde o opis toho, čo aktuálne sama prežíva. 

Sima sa dokázala do role opustenej ženy vžiť viac než dôveryhodne. V tomto prípade sme sa nedočkali sprievodného vizuálu, ako tomu býva zvykom v prípade singlov od Simy, a tak si musia fanúšikovia vystačiť s lyric videom.

Odporúčané
Keď robí raper letný hit nasilu, väčšinou to dopadne zle. Toto je TOP 10 najlepších bangrov tejto sezóny
Keď robí raper letný hit nasilu, väčšinou to dopadne zle. Toto je TOP 10 najlepších bangrov tejto sezóny 21. júla 2020, 11:14

Speváčka už avizovala, že sa v tomto roku nechystá vydať celistvý projekt, pravdepodobne sa však dočkáme ešte niekoľkých tematických skladieb, a tak fanúšikovia nemusia zúfať, že by sa ich obľúbená interpretka odmlčala. Zároveň aktívne koncertuje a postupne ju bude mať možnosť vidieť každý kút Slovenska. 

Domov
Zdieľať
Diskusia