Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Timestore.
28. júla 2020, 13:06
Čas čítania 2:25
Sponzorovaný obsah

Môžeš ísť s nimi takmer všade! Do mora, do lesa, či do hôr a pokojne aj na drink do tvojho obľúbeného podniku v meste

Môžeš ísť s nimi takmer všade! Do mora, do lesa, či do hôr a pokojne aj na drink do tvojho obľúbeného podniku v meste
Zdroj: www.timestore.sk
MÓDA HODINKY
Uložiť Uložené

Nadčasové modely pánskych hodiniek už nie sú len štýlovým doplnkom, sú praktickou pomôckou pri turistike aj dobrodružstvách

Leto je v plnom prúde, teplé dni sa predlžujú a outfity sa skracujú. Pohodlné tričko a kraťasy sú v tomto období nutnosťou, a tak máš možnosť ukázať nielen namakané ruky, ale aj štýlové hodinky. A aj keď možno na meranie času uprednostníš displej telefónu, prázdne miesto na zápästí určite ničím lepším (a štýlovejším) nenahradíš. Nech už sa chystáš robiť cez leto čokoľvek a ísť kamkoľvek, hodinky na tvojom zápästí by jednoducho nemali chýbať.

Športové, módne, minimalistické, ale aj elegantné a vintage hodinky. Na trhu je dnes už toľko kúskov, že môže byť pre teba ťažké, sa v takto bohatej ponuke zorientovať. My ti však s výberom vhodných hodiniek radi pomôžeme. V spolupráci s internetovým obchodom Timestore pre teba vyberáme 5 pánskych hodiniek, vďaka ktorým pochopíš, prečo sú nestarnúcou klasikou, a zároveň “must have” doplnkom.


Cenovo dostupný model Casio z rady Collection 

Náš výber odštartujeme low-cost kúskom z dielne japonského výrobcu Casio. To, že tieto pánske hodinky patria do kategórie lacnejších, však neznamená, že by boli nekvalitné. Práve naopak. Značka Casio je stávkou na istotu a tento model z rady Collection ti to len potvrdí. Hodinky sú vyrobené z kvalitného plastu a sú vybavené vodotesnosťou do 10 ATM. Ty sa tak nemusíš báť, že by sa ti ich podarilo pri niektorej z tvojich letných aktivít zničiť. Navyše, vďaka univerzálnej čiernej farbe ich môžeš nosiť takmer k čomukoľvek.

CASIO COLLECTION
CASIO COLLECTION Zdroj: www.timestore.sk

Hodinky Casio nabité funkciami stvorené pre dobrodruhov

Pri hodinkách z dielne japonského giganta Casio ešte zostaneme. Do nášho výberu sme totižto zaradili aj jeden prepracovanejší model, tentokrát z kolekcie Pro Trek. Digitálne hodinky s prehľadným LCD displejom síce tiež patria do kategórie lacnejších hodiniek, no o slabej nádielke funkcií sa v prípade tohto modelu hovoriť nedá. Okrem štandardnej výbavy (stopky, alarm) majú tieto digitálne hodinky aj teplomer, kompas a vstavané osvetlenie. Ak by ťa teda náhodou cez leto zavialo na potulky lesom, tieto hodinky určite nezabudni pridať do svojej výbavy.

 

CASIO PRO TREK CHRONOGRAPH
CASIO PRO TREK CHRONOGRAPH Zdroj: www.timestore.sk

Udávaj štýl s hodinkami Festina

Z kategórie odolných hodiniek sa presunieme do kategórie športovo-elegantných. Ďalším kúskom, ktorý sa prebojoval do nášho výberu, sú hodinky Festina s červeným silikónovým remienkom. Ten počas teplých dní určite oceníš, pretože je v porovnaní s koženým remienkom o niečo pohodlnejší na nosenie. Hodinky pochádzajú z populárnej kolekcie The Originals, ktorá je známa používaním výrazných farieb. Samozrejmosťou je ciferník s funkčnými chronografmi a skrášlený ukazovateľmi v kontrastnej červenej farbe. Ak uprednostňuješ skôr športovo-elegantný štýl, tento model ti určite sadne.

FESTINA THE ORIGINALS
FESTINA THE ORIGINALS Zdroj: www.timestore.sk

Módne hodinky z dielne Tommy Hilfiger

Zabŕdnime trochu aj do fashion kúskov. Jedným z takých je určite tento model od Tommyho Hilfigera, ktorý je akousi stálicou medzi módnymi hodinkami. To, že tieto hodinky pochádzajú z dielne slávneho amerického návrhára, sa nedá nijako prehliadnuť. Výrazné logá s typickou vlajočkou, ale aj trikolóra bielej, modrej a červenej sú do očí bijúcim odkazom. Elegantný remienok z ušľachtilej kože a svieži modrý ciferník dodávajú týmto módnym hodinkám neprehliadnuteľný vzhľad, a ty sa tak nemusíš báť, že by zostali nepovšimnuté. Predstav si už len ten outfit – obyčajné biele tričko, jeansové kraťasy a tieto hodinky. Môže byť?

TOMMY HILFIGER TRENT
TOMMY HILFIGER TRENT Zdroj: www.timestore.sk

Citizen s potápačským dizajnom

 K letu patrí jednoznačne aj voda. Ak si dobrodružnejší typ človeka, potápačské hodinky by mohli byť niečo pre teba. Práve hodinky z tejto kategórie si vďaka svojmu nezameniteľnému vzhľadu získavajú čoraz viac fanúšikov. Spoznáš ich už na prvý pohľad – väčšinou majú výraznú otočnú lunetu a neprehliadnuteľné ukazovatele. Inak tomu nie je ani v prípade modelu Citizen Promaster Marine. Hodinky disponujú vodotesnosťou 20 ATM a luminiscenčnými ručičkami a ukazovateľmi. Samozrejmosťou je aj patentovaný solárny pohon Eco-Drive a kvalitný silikónový remienok. Či sa pre tieto hodinky rozhodneš pre ich funkčnosť alebo pre ich namakaný vzhľad, necháme už na teba.

CITIZEN ECO-DRIVE
CITIZEN ECO-DRIVE Zdroj: www.timestore.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia