Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Motorola.
29. júla 2020, 10:20
Čas čítania 1:41
Sponzorovaný obsah

Je v predaji už aj na Slovensku a stojí za to. A okrem toho aj výborne vyzerá

TECH
Uložiť Uložené

Spoločnosť Motorola uviedla na slovenský trh prelomový model Motorola one fusion+ s imidžovým dizajnom a množstvom technologických noviniek.

Dnešná moderná doba prináša so sebou veľa výhod, medzi ktoré patrí aj množstvo vyspelých technológií, ktoré sú čoraz dostupnejšie aj pre bežných ľudí. Smartfóny, ktoré prichádzajú na trh, disponujú najnovšími špičkovými funkciami, fotoaparátmi s vysokým rozlíšením a dych berúcim dizajnom.

Už nemusíš kupovať špičkový fotoaparát, laptop, či gamingovú súpravu. Ona má jednoducho všetko
Zdroj: Unsplash

Medzi spoločnosti, ktoré integrujú nové technológie a snažia sa ich priblížiť ľudom čo najskôr, patrí bezpochyby aj Motorola. Tá prišla už aj na slovenský trh s ich najnovším zariadením motorola one fusion+, ktoré už na prvý pohľad vyčnieva z davu. Okrem nových technológií a super dizajnu poteší tento model aj cenou a okrem toho si ho môžeš kúpiť už dnes.

Smartfón, ktorý chceš mať vo vrecku

Motorola one fusion+ je jednoznačne imidžovým smarftónom. Hneď na prvý pohľad upúta jednoduchým minimalistickým a elegantným dizajnom, ktorý užívateľovi napovedá, že aj samotný obsah bude stáť za to. A veru aj stojí!

On má proste všetko, čo by si chcel, alebo po čom túžiš. A okrem toho aj výborne vyzerá
Zdroj: Motorola

Zachyť svoje spomienky tak, aby boli nezabudnuteľné

Smartfón motorola one fusion+ je doslova stvorený na fotenie. Je jedno, či sa budeš snažiť zachytiť momentku, nastajlovanú foto, či dobrú selfie – má všetko, čo potrebuješ. Zatiaľ čo systém 4 kamier sa postará o fotky vo vysokom rozlíšení, technológie Quad Pixel a Night Vision sa postarajú o to, aby každá fotografia bola ostrá a jasná vďaka štvornásobne vyššej citlivosti na svetlo.

A ak svoj smartfón používaš predovšetkým na selfie zábery, určite oceníš 16MP vysúvaciu selfie kameru. Milovníkov dobrej fotografie nadchne aj 118º ultra-širokouhlý objektív a špecializovaná Macro Vision kamera.

On má proste všetko, čo by si chcel, alebo po čom túžiš. A okrem toho aj výborne vyzerá
Zdroj: Motorola

Obľúbený seriál či hry - zvládne oboje

Pre nadšencov Netlixu, ktorí si nechcú nechať ujsť žiadnu časť seriálu ani po ceste do práce či školy prichádza motorola one fusion+ s 6,5-palcovým Total Vision Full HD+ displejom, ktorý sa úplne neprerušovane tiahne od okraja k okraju a ponúka širokú farebnú škálu. Hlbší a intenzívnejší zvuk oceníš vďaka hifi reproduktorom, takže tvojmu filmovému zážitku doslova kdekoľvek nestojí nič v ceste.

Nová motorola ale neostáva nič dlžná ani gamingovým nadšencom. S procesorom Qualcomm® Snapdragon™ 730 prináša vysoko efektívny výkon, vďaka čomu mení každú hru na ideálny gamingový zážitok.

On má proste všetko, čo by si chcel, alebo po čom túžiš. A okrem toho aj výborne vyzerá
Zdroj: Unsplash

Personalizuj svoje zážitky

So špecializovaným tlačidlom Google Assistant na boku telefónu máš svojho vlastného osobného asistenta na dosah ruky. Stačí naň poklepať a prostredníctvom ovládania hlasom si vypýtať odpovede na otázky či informácie, aj keď je telefón zamknutý.

Motorola one fusion+ navyše prichádza aj s vlastným používateľským rozhraním My UX, ktorý ti umožňuje preniesť hudbu, videá a hry na vyššiu úroveň s vlastnými nastaveniami a pokročilými ovládacími prvkami. Dokonca si môžeš vytvoriť vlastné motívy s výberom jedinečných fontov, farieb, tvarov ikon a animácií snímača odtlačkov prstov.

Viac ako smartfón

Nová motorola one fusion+ má všetko, čo potrebuješ: vyvážený a inteligentný výkon podporený neuveriteľnou výdržou batérie, kvalitný display, či fotoaparát s ktorým získaš jasnejšie a ostrejšie fotografie z každého uhla a navyše, tak výborne vyzerá

Domov
Zdieľať
Diskusia