Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2020, 17:25
Čas čítania 0:42
Daniel Mikolášik

Nicki Minaj je tehotná. Vo svojich 37. rokoch sa stane prvýkrát matkou

HUDBA DIEŤA NICKI MINAJ TEHOTENSTVO
Uložiť Uložené

Raperka sa tehotenským bruškom pochválila na sociálnej sieti.

Nicki Minaj sa na Instagrame pochválila radostnou správou. O pár mesiacov sa prvýkrát stane matkou. K fotke v prislúchajúcej spodnej bielizni, na ktorej má okrem drahokamov tiež cumlíkový vrchnák z detskej fľašky na mlieko, napísala len hashtag #Preggers (anglické slangové pomenovanie pre prídavné meno tehotná) a žlté srdiečko.

Odporúčané
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) 23. februára 2019, 19:28

Špekulácie ohľadom jej tehotenstva sa však objavili už skôr. Vo februári to niektorí fanúšikovia písali pod video, kde ju jej manžel Kenneth Petty hladkal na bruchu. Neskôr počas karantény tweetovala, že má príznaky rannej nevoľnosti a tiež zvláštne chute na rôzne typy jedál.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie (@nickiminaj),

V roku 2018 v rozhovore pre magazín Wonderland prezradila jej veľkú túžbu po potomkovi. Vraj sa najprv vydá a hneď potom si urobí dieťa. „Zbožňujem deti. Už to nechcem viac odkladať,“ uviedla pred 2 rokmi. Raperka a jej manžel sa zobrali ešte v októbri minulého roka.

V komentároch jej už stihli k tehotenstvu pogratulovať celebrity ako spevák Sam Smith, raperka Young M.A, herečka Halle Berry či mnohí ďalší.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie (@nickiminaj),

Domov
Zdieľať
Diskusia