Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. júla 2020, 10:15
Čas čítania 10:26
Dominik Vetrák

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu?

FILMY A SERIÁLY NAJOČAKÁVANEJŠIE FILMY
Uložiť Uložené

Na ktoré filmy sa od našich obľúbencov z Hollywoodu tešíme najviac?

Napriek koronakríze niektoré štúdiá pokračujú v natáčaní nových filmov. Môžeme sa tak pozrieť do budúcnosti a ukázať ti, na čom pracujú tvoji obľúbení herci.

Ide o subjektívny výber 10 našich najobľúbenejších hercov súčasnosti. Na rovnakom zozname mien sa nikdy všetci nezhodneme, no ak bude mať článok úspech, pozrieme sa aj na ďalších milovaných hercov. 

Odporúčané
Spider-Man 3, Batman či Thor. Na ktoré komiksové filmy, ktoré v kinách uvidíme do konca roka 2022, sa tešíme najviac? Spider-Man 3, Batman či Thor. Na ktoré komiksové filmy, ktoré v kinách uvidíme do konca roka 2022, sa tešíme najviac? 12. júla 2020, 8:18

1. Tom Cruise

Miláčik publika a adrenalínový šialenec sa najbližšie predstaví ako Maverick, nebojácny pilot stíhačiek v pokračovaní dnes už kultového Top Gun. Top Gun: Maverick natočí Joseph Kosinski (Tron 3D, Only the Brave, Oblivion), takže by malo ísť o skvelý film. Cruise počas natáčania lietal v ozajstných stíhačkách a rovnako to vyžadoval aj od svojich kolegov.

Snímka bola nedávno presunutá na leto 2021. Následne nás čaká ďalší adrenalínový zážitok, aký nám vie doručiť jedine Tom Cruise. 

Mission: Impossible 7 a 8

Hneď po Top Gun sa Cruise vrhol na natočenie dvoch ďalších dielov z geniálnej série Mission: Impossible. Za režisérsku stoličku si znovu sadol Christopher McQuarrie (M:I – Rogue Nation a Fallout), pričom sa už klasicky postaral aj o scenáre.

Vrátiť sa mali viacerí preživší z minulých dielov a vzhľadom na kvalitu posledných častí sa na tie ďalšie tešíme. Premiéry sú momentálne odložené na november 2021 a november 2022. 


Edge of Tomorrow 2

Pokračovanie vynikajúceho sci-fi od Douga Limana, v ktorom si zahral po boku Emily Blunt, je na spadnutie už dlhé roky. Scenár je hotový a v podstate sa čaká už len na to, kedy budú mať všetci traja voľný kalendár.

Zdá sa však, že to chvíľu potrvá, keďže Cruise sa s režisérom Limanom dohodol aj na ďalšom filme. Vesmírny film v spolupráci so SpaceX a NASA, údajne nazvaný Luna Park, budú skutočne natáčať vo vesmíre. Na viac informácií si budeme musieť počkať, no určite to bude extrémne drahá produkcia.


2. Will Smith

Will Smith sa konečne vrátil tam, kam patrí – na vrchol Hollywoodu, z ktorého zišiel po tom, čo sa snažil nakopnúť kariéru svojho syna. To je však minulosťou a herec nám bude chcieť svoje schopnosti dokázať aj v životopisnej dráme King Richard, kde stvárni otca slávnych tenisových sestier Williamsových. 

Bad Boys 4

Po vynikajúcej trojke sa dočkáme aj ďalšej časti. Všetci sa modlíme za to, aby ju znova zrežírovali Adil El Arbi a Bilall Fallah, tvorcovia trojky. Tí majú zrazu množstvo ponúk z celého Hollywoodu, pričom majú natočiť aj Policajta z Beverly Hills 4. V štvorke sa, samozrejme, vráti aj Martin Lawrence.

Bright 2

Smitha čaká ešte jeden sequel. Bright 2 bude opäť fantasy sci-fi z dielne Netflixu. Smith a Joel Edgerton si zopakujú roly policajtov v nehostinnom svete. Réžie sa po Davidovi Ayerovi zodpovednom za jednotku chopí Louis Leterrier (Now You See Me, Incredible Hulk, Grimsby, Kuriér). 

Smith kývol aj na ponuku zahrať si v biografii The Council. Malo by ísť o mafiánsky film zo 70. rokov o zločineckých organizáciách v Harleme. Čo sa sequelov týka, nespomenuli sme Aladina. Na tom Disney údajne už pracuje, no oficiálne to potvrdené nie je (rovnako, ako Willova účasť). No najviac si prajeme, aby raz natočil aj Hancocka 2.


3. Brad Pitt

Pitt sa vrátil v roku 2019 s dvoma vynikajúcimi filmami. Nezabudnuteľné sci-fi Ad Astra a tarantinovka Once Upon a Time in Hollywood zdobia jeho filmografiu, no tento rok si dá pauzu. Potom sa však objaví v Babylone.

Damien Chazelle (The First Man, Whiplash, La La Land), Brad Pitt a Emma Stone? Babylon sa po svojom ohlásení stal automaticky jedným z najočakávanejších filmov roka. Brad Pitt sa nechal počuť, že sa už vo filmoch tak často objavovať nebude a hodlá si vyberať len tie najzaujímavejšie projekty.

Film s jedným z najlepších režisérov poslednej dekády sa mu zjavne zapáčil. Dej by mal byť zasadený do Hollywoodu, viac ale nevieme.

Bullet Train

O čosi viac vieme o akčnom thrilleri Bullet Train. Natočí ho David Leitch (Deadpool 2, Hobbs and Shaw) podľa japonskej mangy Maria Beetle od autora menom Kotaro Isaka. V japonskom komikse sa v superrýchlom vlaku náhodne stretne 5 nájomných vrahov.

 
4. Margot Robbie

Pekná tvár Hollywoodu už dávno dokázala, že je nielen sexy, ale aj nesmierne talentovanou herečkou. Naposledy sa objavila v podpriemernej komiksovke Birds of Prey. Práve scenáristka tohto filmu napíše aj nových Pirátov Karibiku zameraných na ženské postavy. Neboj sa, dočkáme sa aj ďalšieho filmu, ktorý by mal reštartovať hlavnú sériu. Vytvoriť ho má Craig Mazin, autor seriálového Černobylu.

The Suicide Squad

Margot Robbie si svoju rolu Harley Quinn zopakuje aj v novej verzii Suicide Squad od Jamesa Gunna (Guardians of the Galaxy). V jeho verzii nás čakajú nové postavy a príbeh, takže by nemal byť s prvým filmom nijako prepojený. Bohužiaľ, Smithov Deadshot sa v ňom neukáže. Viac sa o snímke, hercoch a postavách dozvieš tu.

Gotham City Sirens/tímovka s Jokerom

Margot by si Harley mala zahrať aj v ďalšom projekte. V období premiéry Suicide Squad sa hovorilo o vlastnom filme s Jokerom v podaní Jareda Leta, no máme dojem, že ten nikdy nevznikne. Warner sa ale zrejme pokúsi natočiť Gotham City Sirens, kde by Harley mala bojovať proti zloduchom s Catwoman a Poison Ivy. 

Marian

Margot stvárni madam Marian, životnú láska zbojníka zo Sherwoodského lesa. Dej filmu sa začne smrťou hlavného hrdinu – Robina Hooda. Mariana sa rozhodne vyhlásiť vojnu všetkým nepriateľom a zradcom, ktorí zabili jej milovaného partnera. 

Barbie

Margot si zahrá aj ikonickú bábiku, avšak netušíme, v akom svetle ju tvorcovia odprezentujú. Scenár napíšu Greta Gerwig (Lady Birds, Little Women) a Noah Baumbach (Marriage Story). 

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu?
Zdroj: Paramount

Ruin

Príbeh drámy Ruin sa odohráva po skončení druhej svetovej vojny. Robbie sa vžije do kože preživšej holokaustu, ktorá sa vydá na cestu pomsty. Pomáhať jej bude bývalý kapitán SS (Matthias Schoenaerts). Režírovať bude Justin Kurzel (Macbeth, Assassin's Creed).

5. Ryan Gosling

Gosling je vynikajúci herec a miláčik nielen ženského publika. Skúša rôzne žánre a dôkazom je aj jeho budúca filmografia. Od sci-fi sa presunie k hororu a následne k akčnému blockbusteru. Podobne ako Matthew McConaughey, aj on sa z romantických snímok vďaka svojmu talentu dostal až na špičku Hollywoodu.

Project Hail Mary

Pôjde o adaptáciu knihy od Andyho Weira (The Martian) s názvom Project Hail Mary. Kniha má vyjsť na jar 2021 a vyrozpráva príbeh astronauta vo vesmíre, ktorý má za úlohu zachrániť Zem. Po First Man sa tak Gosling vydá do vesmíru už po druhýkrát. 


Film natočia Phil Lord a Chris Miller. Produkovali všetky Lego filmy od Warner Bros., Spider-Man: Into the Spider-Verse či očakávaný animák Connected. 

Wolfman

Štúdio Universal má po úspechu s reštartom Neviditeľného muža v pláne ďalší remake svojej hororovej klasiky. Vlkolaka si má zahrať Ryan Gosling. Ten mal snímku vraj aj režírovať, no nakoniec sa s Universalom dohodli, že sa zhostí len hlavnej úlohy. Režírovať ho bude Leigh Whannell (Upgrade). Ten do kín priniesol tento rok zmodernizovaného a skvelého Neviditeľného muža. 

S originálnym námetom, podľa ktorého sa štúdio rozhodlo film natočiť, údajne prišiel sám herec. 

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu?
Zdroj: Warner Bros./Universal

The Gray Man

Príbeh je založený na románe od Marka Greaneyho z roku 2009. Hlavnou postavou je tzv. Gray Man alebo Court Gentry, bývalý agent CIA a nájomný vrah na voľnej nohe. Túto postavu má stvárniť Gosling a centrálnym dejom vo filme bude smrteľný duel medzi Gentrym a jeho bývalým kolegom Lloydom Hansenom (Chris Evans). Tak ako sa z knihy napokon vykľula úspešná knižná séria, tvorcovia dúfajú, že bude aj Gosling účinkovať vo viacerých častiach. 

Netflix tým to filmom plánuje odštartovať vlastnú, veľkú blockbusterovú sériu. The Gray Man bude ich najdrahším filmom vôbec s rozpočtom presahujúcim 200 miliónov dolárov a zrežírujú ho Joe a Anthony Russo (Civil War, Avengers: Infinity War a Endgame). 


6. Charlize Theron

Rýchlo a zbesilo 9

Charlize si v pokračovaní Fate of the Furious znova zahrá záporáčku menom Cipher. Tentoraz s krátkymi vlasmi, no rovnakým odhodlaním zneškodniť Domovu partiu. Na pomoc si zavolá jeho dávno zabudnutého brata (John Cena). 

Atomic Blonde 2 a The Old Guard 2

Pokračovanie „ženskej verzie“ Johna Wicka uvidíme vďaka Netflixu, ktorý bol ochotný zaplatiť za natočenie druhej časti. Tam snímka zrejme získa viac divákov ako v kinách. Rovnako tak sa dočkáme pokračovania pre ďalší akčný film.

The Old Guard premiérovalo na Netflixe len nedávno, no hneď sa stalo veľkým hitom (našu recenziu nájdeš tu). Záver filmu a čísla sledovanosti hovoria jasne. Pokračovanie je nevyhnutné. 

Charlize si pôvodne mala zahrať aj v spin-offe zo sveta Mad Maxa. Vo Fury Road z roku 2015 stvárnila Furiosu, o ktorej bude ďalší film. Režisér George Miller sa pre príbeh odohrávajúci sa pred udalosťami z filmu Mad Max: Fury Road rozhodol obsadiť mladšiu herečku, keďže ju bude zobrazovať v jej mladosti.

Charlize povedala, že rozhodnutie chápe, aj keď ju zabolelo, keďže postavu miluje. Špeukuluje sa, že ju nahradí Anya Taylor-Joy (Čarodejnica, Split).

7. Emma Stone

Oscarová Emma Stone sa v posledných rokoch stala nesmierne obľúbenou a populárnou. Svoje roly si následne začala vyberať opatrnejšie a až na pár výnimiek sa objavuje už len vo veľmi kvalitných snímkach. 

Cruella

Disney ukázalo prvý obrázok z pripravovaného hraného filmu ešte minulý rok. Emma Stone vyzerá ako Cruella de Vil z príbehu o 101 dalmatíncoch naozaj drsne. Dej by mal byť zasadený do Londýna v roku 1979 a snímka by mohla mať punkový nádych. Režíruje Craig Gillespie (I, Tonya) a okrem Stone si zahrá aj Paul Walter HauserJoel Fry či Emma Thompson. Cruella dorazí do kín 28. mája 2021.

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu?
Zdroj: Disney

Babylon

Ako sme už spomenuli na začiatku článku pri Bradovi Pittovi, aj Emma Stone si zahrá v novom filme od Damiena Chazelleho. Spolupráca s Bradom Pittom bude určite nesmierne zaujímavá.

Croods 2

Do tretice tu máme prácu s hlasom. Emma opäť nahovorí hlavnú postavu rodiny Croodovcov, ryšavú tínedžerku Eep. Animák uvidíme v kinách zrejme budúci rok, 8 rokov po premiéry jednotky. 

8. Dwayne Johnson

Dwayne je v súčasnosti najväčšia hollywoodska hviezda, o ktorú sa producenti trhajú ako besní. Zachránil sériu Rýchlo a zbesilo, oživil Jumanji, natočil úspešné dobrodružné snímky, s Ryanom Reynoldsom sa chystá dobyť Netflix. V komixe od DC si zahrá Black Adama. Do budúcna toho 48-ročný herec chystá skutočne veľa. 

Odporúčané
Rýchlo a zbesilo, Kráčajúca skala či Vitajte v džungli. Toto je 9 najlepších filmov Dwayna Johnsona Rýchlo a zbesilo, Kráčajúca skala či Vitajte v džungli. Toto je 9 najlepších filmov Dwayna Johnsona 30. júna 2020, 15:53

Jungle Cruise a Jumanji 3

Rodinný, dobrodružný film Jungle Cruise sme mali vidieť ešte toto leto. Na výlet s Emily Blunt do nebezpečnej divočiny sa však pre Covid-19 vydáme neskôr. Snímka vyzerala celkom zábavne a ak z nej bude cítiť skvelú chémiu medzi obomi hercami, mohla by skončiť nadpriemerne. Podobne je na tom Jumanji 3.

Pre Sony ide v súčasnosti okrem Spider-Mana o najúspešnejšiu sériu a tak ju chcú poriadne vyžmýkať. Pevne veríme, že trojka ponúkne viac originálnych dôvodov, prečo na ňu po rovnakých dvoch dieloch zájsť do kina.

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu?
Zdroj: Universal

Fast 10 a Hobbs & Shaw 2

Hobbsa v Rýchlo a zbesilo 9 naplánovanom na apríl 2021 neuvidíme, a tak si musíme počkať až na desiaty diel. Dwayne mal konflikty s hercami z pôvodných dielov série a s Jasonom Stathamom si natočili vlastný, úspešný spin-off. Najhoršie hádky majú už hviezdy, zdá sa, za sebou, a tak sa môžu sústrediť na ukončenie hlavnej série. Deviaty a desiaty diel údajne tvoria jeden celistvý príbeh, pričom desiatkou celá séria vyvrcholí. 

Obe časti zrežíruje Justin Lin, ktorý sa postaral o štvorku či päťku, najlepšiu časť ságy. Dwayne a jeho Hobbs by sa v desiatke mali vrátiť a rovnako tak sa očakáva účasť Stathamovho Shawa. Ako sme zistili z traileru, Hana v skutočnosti nezabil, keďže ten v Tokyo Drift svoju smrť len fingoval. Určite si teda budú mať čo vysvetliť.

Značka Rýchlo a zbesilo je príliš úspešná na to, aby sa úplne skončila. Ak v desiatej časti ukončia hlavný príbeh, pravdepodobne sa dočkáme ďalších spin-offov ako v prípade Hobba a Shawa, ktorí v dvojke možno predstavia Keanu Reevesa aj Jasona Momou.

Black Adam

To, že Dwayne Johnson bude hrať Black Adama vieme už od roku 2014. Je neuveriteľné, ako dlho sme čakali na ďalšie novinky. Snímka by do kín mala doraziť v roku 2021 a o réžiu by sa mal postarať Jaume Collet-Serra (The Shallows či spomínané Jungle Cruise).

Z Dwayna sa stane antihrdina a nie je vylúčené, že sa objaví v ďalších tímovkách so Supermanom či inými postavami z DCEU. 

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu?
Zdroj: Warner Bros.

The King

Dwayne si zahrá havajského kráľa Kamehamehu, ktorý zjednotil ostrovy v 90. rokoch 18. storočia. Postaral sa o to, aby aj po jeho smrti držali pokope a prestali medzi sebou bojovať. Historickú drámu natočí Robert Zemeckis (Allied, Cast Away, The Walk...). 

Red Notice

Za účinkovanie v akčnom blockbusteri od Netflixu získa The Rock 20 miliónov dolárov. A to musí ešte streamovací gigant vyplatiť Ryana Reynoldsa a Gal Gadot, ktorí mu budú sekundovať. Pôjde o poriadne drahý akčný film. 

O príbehu vieme, že sa bude odohrávať vo viacerých krajinách a zameria sa na prenasledovanie najhľadanejšieho zlodeja umenia na svete. Za réžiou aj scenárom stojí Rawson Marshall Thurber (Dodgeball: A True Underdog Story, We're the Millers, Skyscraper).

Aj on by mal zinkasovať 10 miliónov dolárov. Zdá sa, že len vyplatenie hercov a tvorcov vyjde Netflix na slušných 40-50 miliónov. 

San Andreas 2 

O pokračovaní úspešnej katastrofickej snímky nevieme skoro nič. Dwayne potvrdil, že ju raz natočia a znova pri tom bude aj režisér jednotky Brad Peyton.

Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu?
Zdroj: Warner Bros.

Doc Savage

Ďalší film, s ktorým je Dwayne spätý už niekoľko rokov. Už v roku 2016 sme prvýkrát počuli o tom, že stvárni nadľudského Doca Savagea. Od malička trénovaného vojaka s extrémnou silou a mentálnymi schopnosťami. O réžiu sa mal postarať Shane Black, no ako režisér, tak herec mali stále nabité kalendáre. 

Big Trouble in Little China

Pôjde o remake skvelého akčného thrilleru z roku 1986. Hlavnú úlohu hral vtedy Kurt Russell. Dnes ide o kultovú žánrovú klasiku od legendy Johna Carpentera (viac o ňom tu). Nie sme si istí, ako môže vyzerať moderný remake, ale tvorcovia budú mať čo robiť, aby docielili podobné kúzlo, aké fungovalo pred 35 rokmi.


9. Leonardo DiCaprio

Jeden z najlepších hercov 21. storočia sa v posledných rokoch na strieborných plátnach objavuje len sporadicky. Po roku 2013 natočil len The Revenant a tarantinovku Once Upon a Time in Hollywood. Netušíme čo je dôvodom, no veríme, že svoj talent bude využívať častejšie.

V minulosti sa hovorilo o viac než desiatke jeho rozpracovaných projektov. Momentálne je reálnych už len niekoľko, a to vrátane biografie Theodora Roosevelta. Teddy Roosevelt viedol dobrodružný život. Kariére prezidenta predchádzalo detstvo plné chorôb, štúdium na prestížnej univerzite i úspešná vojenská služba.

Roosevelta navyše preslávili aj dobrodružné výpravy, reformy a zákony o zachovaní pralesov a ochrane živočíchov, čo je téma, ktorá je DiCapriovi mimoriadne blízka. Režírovať ho má Martin Scorsese (Goodfellas, The Irishman, The Departed). S DiCapriom chceli Rooseveltov život priniesť do kín už pred 14 rokmi. Snáď sa im to konečne podarí.

Theodor Roosevelt (1858-1919)

10 filmov, ktoré chystá alebo určite natočí Leonardo DiCaprio. Stane sa Jokerom, Tarantinovým vrahom alebo americkým prezidentom?
10 filmov, ktoré chystá alebo určite natočí Leonardo DiCaprio. Stane sa Jokerom, Tarantinovým vrahom alebo americkým prezidentom? Zdroj: Wikipedia Commons

Killers of the Flower Moon.

DiCaprio so svojím obľúbeným režisérom Martinom Scorsesem zďaleka nekončí. Natočiť majú aj príbeh podľa skutočných udalostí a knihy Davida Granna s názvom Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI.

Odohráva sa v 20. rokoch 20 storočia a popisuje sériové vraždy amerických indiánov z kmeňa Osage. Išlo o jeden z prvých prípadov, na ktorom pracovala FBI.

10 filmov, ktoré chystá alebo určite natočí Leonardo DiCaprio. Stane sa Jokerom, Tarantinovým vrahom alebo americkým prezidentom?
10 filmov, ktoré chystá alebo určite natočí Leonardo DiCaprio. Stane sa Jokerom, Tarantinovým vrahom alebo americkým prezidentom? Zdroj: Miramax

The Black Hand 
Dej bude vychádzať zo zatiaľ nevydanej knihy Stephana Taltyho. Mala by byť o boji s organizovaným zločinom v Amerike. Leo si mal zahrať ústrednú postavu newyorského policajta Josepha Petrosina, pričom by mal snímku aj produkovať.

10. Ana de Armas

Nájde sa vôbec niekto, kto by ju nemiloval? Zaregistrovali sme ju v thrilleri s Keanu Reevesom s názvom Knock Knock. Nešlo o žiadne terno, ale aspoň sa kubánska herečka dostala do Hollywoodu a širšieho povedomia. 

James Bond: No Time to Die

To, že sa ukáže ako nová Bond girl/špeciálna agentka mala, ktorá pomáha agentovi 007 v boji proti teroristom sme sa dozvedeli už v apríli. V prvých záberoch pôsobila úžasne. Nová bondovka bola úplne prvým filmom, ktorý pre Covid-19 odložili o pol roka. Nebudeme však prekvapení, ak nového ho uvidíme až v roku 2021. 

Blonde

Sexy a zvodná Ana de Armas si zahrá Marilyn Monroe. Snímka vychádza z rovnomennej knižnej predlohy od autora Joyce Carola Oatesa. Scenár napísal Andrew Dominik (The Assassination of Jesse James By the Coward Robert Ford), ktorý by mal film aj režírovať. Dočkáme sa ho na Netflixe a nižšie sa môžeš pozrieť na prvé fotky z natáčania.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

| Fotos de @Ana_d_Armas como #MarilynMonroe detrás del rodaje de la película a estrenar; ‘Blonde’, un remake biográfico acerca de la vida privada de Monroe que saldrá en la plataforma de Netflix 2021.⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ✨ ‘Blonde’ (2021) Dirigida por #AndrewDominik @Netflix ⁣⁣ ⁣ ———————————————————⁣⁣ Pictures of @Ana_d_Armas as #MarylinMonroe behind the shooting of the upcoming film; ‘Blonde’, a biographic remake about the inner life of Monroe. It’s thought to be released on Netflix 2021.⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ✨ ‘Blonde’ (2021) |Directed by #AndrewDominik @Netflix ⁣⁣ ⁣⁣ #Blonde #Blonde2021 #MarilynMonroe #AnadeArmas #AnaasMarilyn #AnaMonroe #AnaDeArmasMarilynMonroe #DiamondsAreAGirlsBestFriend #Comedy #Drama #MusicalComedy #Car #1950 #50’s #60’s #Netflix #MarilynNetflix #Netflix2021 #2021 #Marilyn #Fotos #Pictures #Biográfico #Life⁣⁣ #BlondeMovie #BlondeFilm ⁣⁣ ⁣⁣

Príspevok, ktorý zdieľa Dolce Cine (@dolcecine),

Deep Water
V jemne erotickom thrilleri Deep Water si hlavné roly strihli Ana de Armas a Ben Affleck. Tí sa počas natáčania zblížili natoľko, že spolu začali aj chodiť. Za réžiou snímky stojí Adrian Lyne, režisér Flashdance (1983) či Osudovej príťažlivosti (1987). Naposledy natočil drámu Unfaithful, a to pred 18 rokmi

Dej hovorí o manželoch Victorovi a Melinde Van Allenových. Ich vzťah však už zďaleka nie je ako kedysi. Navzájom a vedome sa začnú podvádzať, aby si vzťah nejako okorenili. Thrillerová atmosféra započne vo chvíli, kedy nevysvetliteľných dôvodov začnú umierať ľudia.

Anketa:
Ktorého herca/herečku máš zo zoznamu najradšej?
Brad Pitt
Leonardo DiCaprio
Will Smith
Ryan Gosling
Tom Cruise
Dwayne Johnson
Ana de Armas
Charlize Theron
Emma Stone
Margot Robbie
Brad Pitt
10 %
Leonardo DiCaprio
35 %
Will Smith
6 %
Ryan Gosling
6 %
Tom Cruise
7 %
Dwayne Johnson
14 %
Ana de Armas
4 %
Charlize Theron
6 %
Emma Stone
4 %
Margot Robbie
9 %
Domov
Zdieľať
Diskusia