Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2020, 8:22
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Šajmo je novým kráľom Zemplína. Na Šírave spravil rozruch ako zatiaľ nikto a zmrazil východné Slovensko

REFRESHER REFRESHER LETO
Uložiť Uložené

Refresher Leto je tento rok oveľa viac o zábave ako pamiatkach a tipoch, ako stráviť kultúrnu dovolenku.

 

Ani tento rok sme sa nemohli vzdať projektu Refresher Leto, zmenili sme však jeho koncept a namiesto turistických pamiatok sme sa oveľa viac zamerali na zábavu. Rozhodli sme sa, že za necelý mesiac s Jägermeisterom zmrazíme celé Slovensko a už tradične sme začali na našom milovanom východe, kde to vždy žije o niečo viac, ako kdekoľvek inde.

Moderátorská dvojica Šajmo a Filip sa vybavila šoférom, aby si mohli všetky možnosti Šíravy užiť o niečo viac a ukázali nám, čo všetko by si mal pri slovenskom mori absolvovať, aby si si ho užil naplno. Okrem vodných športov si obľúbili aj večerné aktivity, navštívili sme aj festival Vibe, ktorý sa počas uplynulého týždňa na tomto mieste konal.

Všetko sme zavŕšili na pravej východniarskej svadbe. Stretli sme aj Ega, ten nám prezradil, o čom asi bude album Egotron a raperka Luisa zasa odhalila, čoho sa najviac počas tohto leta bojí. 

Odporúčané
5 miest na východe, kde sa zadarmo okúpeš v divokej prírode 5 miest na východe, kde sa zadarmo okúpeš v divokej prírode 19. júla 2020, 10:00
Domov
Zdieľať
Diskusia