Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2020, 13:16
Čas čítania 0:51
Tímea Krauszová

Režiséri Endgame pripravujú film s Ryanom Goslingom a Chrisom Evansom. S rozpočtom 200 miliónov pôjde o najdrahší film od Netflixu

FILMY A SERIÁLY RYAN GOSLING THE GRAY MAN
Uložiť Uložené

Špionážny thriller chcú začať nakrúcať v januári 2021.

Režiséri Endgame Joe a Anthony Russo pred dvoma rokmi prelomili všetky rekordy v box office na svete. Tentokrát lámu ďalší rekord, pretože si na režisérske stoličky zasadnú pri novom špionážnom thrilleri na Netflixe. Hoci natáčanie má začať až budúci rok, už teraz ide podľa Deadline o najdrahší film od Netflixu vôbec.

Rozpočet v stovkách miliónov

Odvážna investícia prichádza krátko po tom, čo si streamovacia služba zvýšila počet predplatiteľov v období pandémie až o desať miliónov.  Nová filmová frančíza s názvom The Gray Man sa chce rozsahom vyrovnať bondovkám a mala by mať rozpočet viac ako dvesto miliónov dolárov.

Odporúčané
Extraction videlo už 100 miliónov domácností. Toto je 10 najsledovanejších filmov od Netflixu Extraction videlo už 100 miliónov domácností. Toto je 10 najsledovanejších filmov od Netflixu 17. júla 2020, 16:08

Príbeh je založený na románe od Marka Greaneyho z roku 2009. Hlavnou postavou je tzv. Gray Man alebo Court Gentry, bývalý agent CIA a nájomný vrah na voľnej nohe. Túto postavu má stvárniť Gosling a centrálnym dejom vo filme bude smrteľný duel medzi Gentrym a jeho bývalým kolegom Lloydom Hansenom (Evans). Tak ako sa z knihy napokon vykľula úspešná knižná séria, tvorcovia dúfajú, že bude aj Gosling účinkovať vo viacerých častiach.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans) on

„Chceme vytvoriť frančízu a vybudovať celé univerzum s Ryanom v centre diania. Všetci sme investovali do prvého filmu, ktorý musí byť skvelý, aby mohol vzniknúť aj druhý film. Sú to majstrovskí vrahovia, Goslingova postava sa dostane do problémov so CIA a Evansova postava ho musí dolapiť,“ povedal o pripravovanom filme Joe Russo.

Domov
Zdieľať
Diskusia