Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2020, 20:47
Čas čítania 0:57
Adam Novosad

Chlapec zachránil život malej sestre počas útoku psa. Skončil s 90 stehmi na tvári, ale vraj by to urobil znova

NEWS PES
Uložiť Uložené

Malý Bridger neváhal a hodil sa pred svoju sestru, na ktorú mieril rozbehnutý agresívny pes.

Svojej malej sestre zachránil život, keď sa na nich vyrútil agresívny pes. Iba 6-ročný Bridger Walker z amerického štátu Wyoming musel podstúpiť plastickú operáciu po tom, čo sa s malou sestrou stali obeťami besniaceho psa. Hovorí, že napriek tomu by svoj hrdinský čin zopakoval, upozorňuje CTV News.

Odporúčané
Vo svete koronavírus, na Slovensku plagiátorstvo. Na Matovičovu diplomovku už internet reaguje vtipnými memes Vo svete koronavírus, na Slovensku plagiátorstvo. Na Matovičovu diplomovku už internet reaguje vtipnými memes 16. júla 2020, 16:25

Bridger sa so sestrou prechádzali na ulici, keď chlapec zbadal približujúceho sa psa. Zviera malo namierené rovno k sestre, a tak skočil pred ňu a použil svoje telo a bariéru medzi psom a dievčatkom.

Agresívny pes na chlapca zaútočil, viackrát ho uhryzol do ľavej strany tváre aj hlavy, ale keď prestal útočiť, Bridger zachoval chladnú hlavu. Schmatol sestrinu ruku a bežal s ňou do bezpečia. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Nikki Walker (@nicolenoelwalker),

Rodičia ihneď zavolali záchranku a vďaka rýchlemu plastickému zákroku, po ktorom mu zostalo okolo 90 stehov, sa tvár chlapca pravdepodobne bez väčších problémov zahojí. Doživotne bude mať na tvári jazvu, ale z tej si zrejme ťažkú hlavu nerobí.

Tento príbeh zdieľala na Instagrame jeho teta Nikki Walker, ktorá objasnila, že majiteľov psa poznajú a obidve rodiny sú dobrými priateľmi, na čom nič nezmenil ani útok.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Nikki Walker (@nicolenoelwalker),

Namiesto toho využila incident na to, aby mohla svojmu synovcovi splniť sen. Bridger je obrovským fanúšikom Avengerov, a tak sa jej s pomocou internetovej komunity podarilo osloviť nielen Marka Ruffala ako filmového Hulka, ktorý na jej Instagrame zanechal podporný komentár, ale Captain America Chris Evans chlapcovi rovno natočil video. A prisľúbil, že mu pošle autentický kapitánov štít.

Späť
Zdieľať
Diskusia