Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2020, 18:37
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Hayden Christensen si údajne zopakuje rolu Dartha Vadera. Objaví sa v seriáli o Obi-Wan Kenobimu?

FILMY A SERIÁLY OBI-WAN KENOBI
Uložiť Uložené

Najnovšie zvesti hovoria o tom, že sa Hayden Christensen vráti ku svojej ikonickej role.

Počas posledného podcastu na serveri LRM sme sa dozvedeli, že Hayden Christensen sa s najväčšou pravdepodobnosťou vráti ako Anakin Skywalker/Darth Vader. Nedostane však vlastný film či seriál, no bude hrať veľkú rolu v pripravovanej minisérii o Obi-Wanovi Kenobim, ktorú uvidíme na Disney+.

Odporúčané
19-ročný Čech robil efekty pre úspešný fanúšikovský Star Wars film. Ako sa k nemu dostal a prečo odmietol výplatu? (Rozhovor) 19-ročný Čech robil efekty pre úspešný fanúšikovský Star Wars film. Ako sa k nemu dostal a prečo odmietol výplatu? (Rozhovor) 9. februára 2019, 14:10

V januári nám Lucasfilm oznámil, že seriál odkladá na neurčito, aby sa mohli prepísať scenáre. Netreba sa však báť, že sa zruší, práve naopak. Disney doň plánuje zapojiť aj Anakina/Vadera. 

Christensen naposledy postavu stvárnil pred 15 rokmi. Dnes už má 39 rokov a bude rozhodne zaujímavé sledovať, ako sa s rolou popasuje. Za posledných 10 rokov natočil 9 nenápadných, väčšinou podpriemerných či priemerných filmov. Posledným veľkým filmom bolo sci-fi Jumper z roku 2008. Miniséria o Obi-Wanovi sa má odohrávať medzi Epizódami III a IV. Viac sa o nej dozvieš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia