Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
15. júla 2020, 19:00
Čas čítania 0:53
Čoje Matej Ohrablo

Majiteľ Roxoru Michal Ščevlík: Za mesiac na naše burgre minieme dve a pol kravy

PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

O tom, ako Roxor vznikal a čo vlastne urobil preto, aby sa stal jedným z najlegendárnejších bratislavských podnikov, v Podgaste porozprával jeho majiteľ Michal Ščevlík.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako sa bakalár aplikovanej informatiky rozhodol, že začne robiť burgre
  • Čo si Michal myslí o najväčších konkurentoch Roxoru a či ho nejako inšpirujú
  • Zoznam ingrediencií, z ktorých si môžete urobiť legendárnu roxorovskú omáčku aj sami doma

Michal Ščevlík založil Roxor Burger & Beer a behom pár mesiacov z neho urobil jeden z najkultovejších bratislavských podnikov. Roxor sa stal mimoriadne obľúbený medzi scestovanými domácimi, ktorí mali zrazu v Bratislave burger porovnateľný s tými najlepšími, ktoré ochutnali vo svete. Ale ocenila ho aj široká verejnosť a turisti, vďaka čomu dlhodobo kraľuje aj na Tripadvisore. O tom, čo vlastne Michal vedel o burgroch, keď Roxor zakladal a čo sa o nich naučil o mnoho rokov neskôr, porozprával v tejto epizóde najobľúbenejšieho gastronomického podcastu Podgast.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia