Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2020, 15:08
Čas čítania 1:00
Dominik Vetrák

Prvé zábery z 2. série Snowpiercera. Ktorú postavu z filmu bude hrať Sean Bean?

FILMY A SERIÁLY SNOWPIERCER
Uložiť Uložené

Pilotná séria Snowpiercera je za nami. Čo nás čaká v tej druhej?

POZOR! V článku sa nachádzajú spoilery k seriálu Snowpiercer.

1. séria Snowpiercera sa skončila a priniesla so sebou veľké prekvapenia. Dozvedeli sme sa, že Mr. Wilford, ktorý stojí za vznikom železnice a špeciálnych vlakov, v skutočnosti nie je mŕtvy. V 2. sérii si ho zahrá Sean Bean. Vo filmoch jeho postavu stvárnil Ed Harris a v seriálovom svete sa považovala za mŕtvu. Háčik bol v tom, že existuje viac ako jeden vlak prevážajúci ľudí cez zamrznutý svet. 

Odporúčané
Spider-Man 3, Batman či Thor. Na ktoré komiksové filmy, ktoré v kinách uvidíme do konca roka 2022, sa tešíme najviac? Spider-Man 3, Batman či Thor. Na ktoré komiksové filmy, ktoré v kinách uvidíme do konca roka 2022, sa tešíme najviac? 12. júla 2020, 8:18

V seriálovom svete sú minimálne dva a vzhľadom na to, že tvorcovia chcú natočiť 5 až 6 sérií, tých vlakov bude možno ešte viac. Samotný showrunner seriálu povedal, že príbeh Snowpiercera môže pokračovať donekonečna. Stále by sa totiž dal rozpovedať príbeh z iného vlaku a s inými postavami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia