Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2020, 9:34
Čas čítania 0:23
Tina Hamarova

Na Slovensku pribudol len jeden nový nakazený. Testovali však málo ľudí

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Laboratóriá otestovali len 279 vzoriek.

Na Slovensku za uplynulých 24 hodín spravili 279 testov, pričom objavili len jeden nový pozitívny prípad nákazy koronavírusom. Číslo tak oproti sobotným štatistikám kleslo, úrady však testovali málo ľudí. 

Nikto nezomrel, takže Slovensko si ešte stále drží bilanciu 28 obetí. Nikto nový sa z ochorenia nevyliečili.

CORONAVIRUS CHART

 
Hospitalizovaných je 7 osôb s potvrdeným ochorením COVID-19. Na jednotkách intenzívnej starostlivosti sú traja a na pľúcnej ventilácii jeden pacient.

Pandémia koronavírusu sa vo svete vôbec nezlepšuje, vo svete zaznamenali z nedele na pondelok najväčší denný nárast počtu nakazených koronavírusom od začiatku pandémie, Svetová zdravotnícka organizácia eviduje vyše 230-tisíc nových prípadov. Doterajší rekord, 228-tisíc infikovaných, platil iba dva dni.

Odporúčané
Mladý Američan sa zúčastnil korona párty, myslel si že COVID-19 je výmysel. Na večierku sa nakazil a zomrel Mladý Američan sa zúčastnil korona párty, myslel si že COVID-19 je výmysel. Na večierku sa nakazil a zomrel 12. júla 2020, 19:13
Domov
Zdieľať
Diskusia