Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2020, 8:51
Čas čítania 0:46
Tina Hamarova

Politička Monika Beňová bude v 52 rokoch opäť mamou

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA FACEBOOK MONIKA BEŇOVÁ TEHOTENSTVO
Uložiť Uložené

Europoslankyňa za Smer-SD potvrdila tehotenstvo na svojom Facebooku.

Europoslankyňa za Smer-SD a kritička Roberta Fica Monika Beňová sa pochválila na sociálnej sieti radostnou správou. Vo svojich 52 rokoch sa stane druhýkrát mamou. 

„Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6.mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky. Tehotenstvo považujem za veľmi krásne a šťastné a zároveň veľmi osobné a intimne obdobie v živote ženy. Aj preto sme si to chceli užívať čo najdlhšie bez pozornosti médií,“ napísala Beňová na Facebooku.

Monika Beňová už má 30-ročného syna  z prvého manželstva, druhé manželstvo s marketingovým manažérom politických strán Fedorom Flašíkom bolo bezdetné. Rozviedli sa v roku 2017. 

O otcovi druhého dieťaťa zatiaľ Beňová mlčí. Podľa informácií denníku Plus 1 deň by ním mal byť o 25 rokov mladší advokát Ľubomír Klčo, s ktorým dlhé roky spolupracovala. „Chcela som, aby to ostalo v našej intímnej rodinnej zóne trochu dlhšie, ale tak Plus1 to zmenila. Preto je toto jediná oficiálna informácia a aj stanovisko k nášmu šťastíčku. Ďakujem médiam, že to budú rešpektovať.
A vám ostatným ďakujem za blahoželania ale aj zato, že nám držíte palce na nadchádzajúce 4 mesiace,“ dodala nastávajúca mama.

Odporúčané
Erika Judínyová sa tesne pred 50-tkou stane prvýkrát matkou. Spoločne so Štefanom Skrúcaným čakajú dieťa Erika Judínyová sa tesne pred 50-tkou stane prvýkrát matkou. Spoločne so Štefanom Skrúcaným čakajú dieťa 11. februára 2020, 18:36

50-ročných mamičiek je v poslednom čase v stále viac. Pred zhruba dvomi mesiacmi porodila dcéru Ellu moderátorka Smotánky Erika Judínyová, ktorá oslávi okrúhle jubileum v januári.

Domov
Zdieľať
Diskusia